• Головна
  • Нічний удар дронів по Києву: ППО збила всі ворожі цілі
09:31, 25 травня 2023 р.

Нічний удар дронів по Києву: ППО збила всі ворожі цілі

Нічний удар дронів по Києву: ППО збила всі ворожі цілі

Після найдовшої паузи в травні – тривалістю 4 дні, рашисти знову атакували Київ з повітря. Так, під час тривоги, яка тривала понад 3 години, противник, за попередніми даними, застосував баражуючі боєприпаси «Shahed».

Атака була масована.

На щастя, усі виявлені повітряні цілі, які рухалися в напрямку Києва, були знищені силами ППО. Ударів по Києву не допущено.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

Ворог продовжує використовувати тактику нападу у кілька хвиль, з інтервалами між групами атакуючих дронів. Так армія кремля намагається досягнути поставлених цілей, зокрема і виснажити нашу ППО. Дзуськи! Українські янголи неба не дали шансів агресору, - написали в КМВА.

В адміністрації додали, що це був дванадцятий напад на столицю цього місяця. Таким чином Київ залишається однією з найголовніших його цілей в цій війні.

Нагадаємо, що востаннє ворог намагався атакувати столицю вночі 20 травня. Тоді сили ППО збили 20 з 20 дронів, які рухалися в напрямку столиці.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #БПЛА #атака шахедів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...