• Головна
  • Сили ППО збили 20 з 20 дронів під час нічної атаки окупантів на Київ
10:01, 20 травня 2023 р.

Сили ППО збили 20 з 20 дронів під час нічної атаки окупантів на Київ

Сили ППО збили 20 з 20 дронів під час нічної атаки окупантів на Київ

Після опівночі 20 травня 2023 року окупанти атакували Україну з північного напрямку 18-ма ударними дронами "Shahed-136/131", які спрямували на Київщину. Усі – знищено силами та засобами повітряного командування "Центр" Повітряних Сил.

В КМВА нагадали, що це була одинадцята повітряна атака на столицю з початку травня. У травні кияни не чули сирени повітряної тривоги лише 4 дні.

Ворог усіма силами намагається нанести ураження по ключових обʼєктах в Києві і одночасно виснажити ресурси нашої ППО. Крім того, у такий спосіб рашисти прагнуть тримати в глибокому психологічному напруженні цивільне населення. Тому вони практично щодобово атакують Київ з повітря, - зазначив начальник КМВА, Сергій Попко.

Попри успішну оборону, внаслідок падіння уламків столиця постраждала від пожеж. Пожежі виникли в чотирьох районах міста:

  • У Дніпровському р-ні. Там сталося загоряння житлового будинку. Зазначається, що обійшлося без жертв.
  • В Дарницькому р-ні пошкодження будівлі СТО, припаркованих авто
  • В Печерському пошкодження вікон житлового будинку.
  • В Соломʼянському р-ні - дорожнє покриття і автотранспорт.

Рятувальники, які прибули на місце подій, зазначили, що пожежу на даху будинку вдалося локалізувати близько 4 години ранку після двогодинної роботи. Попередньо, виявлено пошкодження у 4 квартирах.

В одному з районів рятувальники ліквідували пожежу на даху 9-поверхового житлового будинку на загальній площі 80 кв. м. На місці подій було залучено 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 30 чоловік особового складу, - йдеться в повідомленні.

Content

Раніше ми розповідали, що Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних сил, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України, знищено 29 крилатих ракет.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #шахеди #атака на Київ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...