• Головна
  • У Києві демонтують незаконні споруди та самовільно збудовані гаражі біля кінотеатру «Тампере», – ФОТО
17:33, 12 травня 2023 р.

У Києві демонтують незаконні споруди та самовільно збудовані гаражі біля кінотеатру «Тампере», – ФОТО

У Києві демонтують незаконні споруди та самовільно збудовані гаражі біля кінотеатру «Тампере», – ФОТО

У Києві комунальники демонтують усі споруди без дозвільної документації та самовільно збудовані гаражі неподалік кінотеатру «Тампере».

Про це повідомили в КП «Київблагоустрій».

Дізнавайтесь ще більше новин Києва, Київщини та України на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

Комунальне підприємство «Київблагоустрій» на цьому тижні провело інспекцію в Соломʼянському та Голосіївському районах, у рамках якої недалеко від кінотеатру «Тампере» було виявлено гаражні кооперативи із занедбаною територією. За дорученням в.о. директора Департаменту міського благоустрою Михайло Буділов будуть демонтовані усі споруди без дозвільної документації та самовільно збудовані гаражі неподалік кінотеатру.

У Києві демонтують незаконні споруди та самовільно збудовані гаражі біля кінотеатру «Тампере», – ФОТО, фото-1, КП «Київблагоустрій»

КП «Київблагоустрій»

У столиці продовжуються виїзні інспекції у рамках місячника з благоустрою, під час яких наші інспектори разом з представниками районної адміністрації перевіряють територію на предмет порушень санітарного стану, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на цьому тижні інспекція проходила у Соломʼянському та Голосіївському районах, у рамках якої недалеко від кінотеатру «Тампере» було виявлено гаражні кооперативи із занедбаною територією. Також, зафіксовано роботу незаконних МАФів по вулиці Деміївській. Окрім цього, перевірялися житлові будівлі та дитячі майданчики.

У Києві демонтують незаконні споруди та самовільно збудовані гаражі біля кінотеатру «Тампере», – ФОТО, фото-2, КП «Київблагоустрій»

КП «Київблагоустрій»

Нагадаємо, ми повідомляли, що у Києві міська влада розпочала інспектування районів для перевірки благоустрою та чистоти після демонтажу незаконних малих архітектурних форм (МАФів). Так, у Шевченківському районі Києва біля станції метро «Політехнічний інститут» демонтовано МАФи та облаштують сквер.

Також писали про те, що у Києві прибрали МАФи, які займалися торгівлею без дозвільної документації. Деякі точки торгівлі демонтували самі власники, а інші - силами працівників комунального підприємства «Київблагоустрій».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #демонтаж #Київблагоустрій #кінотеатр #комісія #споруди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...