• Головна
  • Мешканці Києва пропонують облаштувати сучасний скейт-парк біля зупинки кільцевої електрички
16:34, 8 травня 2023 р.

Мешканці Києва пропонують облаштувати сучасний скейт-парк біля зупинки кільцевої електрички

Мешканці Києва пропонують облаштувати сучасний скейт-парк біля зупинки кільцевої електрички

Мешканці Києва звернулись до міської влади їх пропозицією облаштувати скейт-парк на території поблизу зупинки кільцевої електрички «Київська Русанівка».

Про це йдеться в петиції№12072, яка зареєстрована на сайті Київської міської ради.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб завжди бути в курсі в курсі та нічого не пропустити.

У зверненні автор Андрій Машков вважає, що територія біля станції протягом кількох років перебуває у занедбаному стані та захаращена сміттям, а влітку там живуть безхатченки тощо.

Пропоную побудувати на цій території сучасний скейт - парк чи ролердром, відгороджений від автомобільних шляхів та станції кільцевої електрички шумозахисними екранами, з відповідним освітленням та обладнанням. На території скейт - парку займалася б молодь, яка наразі частенько вештається по вулицях міста, – зазначив автор петиції.

Також у тексті звернення, щодо будівництва скейт-парку або роледрому потрібно залучити представників приватного бізнесу, меценатів та частково державу.

Наявність сучасного скейт-парку або ролердрому надало б території доглянутого вигляду, створило б декілька робочих місць, що є дуже важливим елементом в існуючих умовах, – резюмував Машков.

Крім того, раніше писали про те, що київський скейтбордист, художник та засновник бренду Papa Power Максим Павленко разом з друзями будують скейт-парк в одному з приміщень колишнього заводу на вулиці Фанерній, 4, неподалік від Інституту хімії високомолекулярних сполук у Дарницький район столиці. У залі площею 500 квадратних метрів зведуть чотири великі стаціонарні фігури й ряд малих рухливих, які можна буде комбінувати, а також облаштують зони для відпочинку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #скейтпарк #міська електричка #петиція #Київрада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...