• Головна
  • Мешканці Києва власноруч будують скейт-парк поблизу Харківського шосе, - ФОТО
13:14, 7 березня 2023 р.

Мешканці Києва власноруч будують скейт-парк поблизу Харківського шосе, - ФОТО

Мешканці Києва власноруч будують скейт-парк поблизу Харківського шосе, - ФОТО

Київський скейтбордист, художник та засновник бренду Papa Power Максим Павленко разом з друзями будують скейт-парк в одному з приміщень колишнього заводу на вулиці Фанерній, 4, неподалік від Інституту хімії високомолекулярних сполук у Дарницький район столиці. У залі площею 500 квадратних метрів зведуть чотири великі стаціонарні фігури й ряд малих рухливих, які можна буде комбінувати, а також облаштують зони для відпочинку.

Про це він розповів DTF Magazine.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Скоріше долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх подій Києва, області та України та нічого не пропустити.

Кияни власноруч будують скейт-парк поблизу Харківського шосе

Попри те, що з України багато молоді виїхало, немало й лишилося, а в Київ евакуювалися люди з більш небезпечних міст. І загалом комʼюніті потрібен критий парк, бо особисто мені вже набридло лазити взимку парковками й сперечатися з охоронцями, - розповідає Павленко.

Проєкт парку друзі створювали самостійно. Конкурентів на оренду приміщення не було, адже завод можуть знести через "активну забудову новими ЖК.

Відкриття планують "найближчим часом". Наразі скейтбордисти уже встановили освітлення, полагодила вікна та підлогу, зібрала каркас під першу фігуру для катання.

Також тут планують відкрити школу для скейтбордистів та влаштовувати змагання й фестивалі графіті.

За словами Павленка, Київ потребує ще хоча б одного скейт-парку вдвічі більшого за той, який будується наразі.

Скейтбордисти будують парк власним коштом. Якщо маєте бажання допомогти та долучитися до його створення, то можете відправити кошти сюди:

Paypal: [email protected]: 4441 1144 5672 0851IBAN UA543220010000026209301262956, Максим Павленко.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що у Києві продовжиться будівництво пішохідного мосту з Оболонської набережної на острів Оболонський, яке ведеться з 2020 року за рахунок меценатських коштів. Гроші з міського бюджету не залучатимуться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #будівництво #скейтборд #завод #молодь #скейт-парк
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...