• Головна
  • Брендові фарби для стін – практичний матеріал для швидкого оновлення інтер'єру.
Новини компаній
09:00, 25 квітня 2023 р.

Брендові фарби для стін – практичний матеріал для швидкого оновлення інтер'єру.

Новини компаній

Незважаючи на широку різноманітність оздоблювальних матеріалів, чільне місце в дизайні інтер'єрів займають різноманітні фарби. Прості в роботі, практичні та порівняно недорогі вони цілий рік знаходять широке застосування. Якісна фарба для стін уміло приховує незначні дефекти поверхні.

Брендові фарби для стін – практичний матеріал для швидкого оновлення інтер'єру., фото-1

Салон «Decorastorskyi» пропонує широкий вибір лакофарбових матеріалів від перевірених часом виробників за ціною прямого постачання зі складів готової продукції без переплат посередникам.

Як вибрати інтер'єрну фарбу?

Вибір фарби є відповідальним завданням. Барвистий пігмент повинен гармоніювати з оздобленням кімнати. Широка палітра кольорів дозволить кожному покупцеві знайти ідеальний варіант на свій смак. Крім кольору, варто поцікавитися:

  • покриваністю складу;

  • водостійкістю;

  • стирання;

  • наявністю (глянцеві) або відсутністю блиску (матові) після висихання.

Склади фарб для внутрішніх робіт повинні бути повністю безпечними для людини в період нанесення, висихання та подальшого багаторічного використання. При необхідності не соромтеся уточнювати деталі у менеджера інтернет-магазину Decoratorskyi.com. Він докладно розповість про характеристики кожного продукту.

Брендові фарби для стін – практичний матеріал для швидкого оновлення інтер'єру., фото-2

Класифікація інтер'єрних фарб

У салоні «Decorastorskyi» фарби для внутрішніх робіт поділяються на кілька класів:

  1. Водно-дисперсійні та водоемульсійні – більш безпечні для людини, але не досить стійкі до стирання та механічних пошкоджень, тому їх рекомендують використовувати у сухих приміщеннях.

  2. Акрилові на водяній основі відрізняються широкою гамою кольорів і після висихання не бояться вологи.

  3. Алкідні фарби і емалі створені на основі органічних розчинників і лаків мають гарний блиск, не боятися вологи, і формують покриття, що миються.

  4. Довговічні латексні фарби, що швидко сохнуть, добре лягають на будь-які поверхні.

  5. Стійкі масляні фарби на основі оліфи мають високу зносостійкість, але неприємно пахнуть і довго сохнуть. На пофарбованій поверхні утворюється повітронепроникна плівка, тому їх не рекомендують використовувати для фарбування стін у житлових кімнатах.

  6. Бюджетні склади на основі вінілацетату та полівінілацетату в умовах підвищеної вологості швидко втрачають початкові характеристики.

Брендові фарби для стін – практичний матеріал для швидкого оновлення інтер'єру., фото-3

Для стель оброблених гіпсокартоном часто використовується тиксотропна фарба, особливої консистенції, яка не утворює крапель і потьоків. Занадто економити на фарбі не варто. Якісні склади дозволять забути про необхідність реставрації інтер'єру на багато років і тим самим скоротити супутні витрати.

Знайомтесь з каталогом магазину брендових фарб для стін та замовляйте оздоблювальні матеріали від найкращих світових виробників. Участь у рекламних розпродажах та акціях доступна для роздрібних та оптових покупців. Постійні клієнти отримають солідну знижку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...