• Головна
  • Куди піти на побачення в Києві: 13 топових варіантів
08:31, 25 квітня 2023 р.

Куди піти на побачення в Києві: 13 топових варіантів

Куди піти на побачення в Києві: 13 топових варіантів

У кожного в житті трапляється період закоханості, який несе за собою низку милих зустрічей та приємних побачень. Проте і в довгострокових відносинах важливо дарувати коханій людині незабутні враження та позитивні емоції. Щоб справити хороше враження на обранця чи обраницю під час побачення, варто уважно продумати місце та ідею зустрічі. Розмірковуючи над тим, куди піти у Києві з другою половиною, відштовхуйтесь від мети прогулянки. Це перше побачення чи ви хочете освіжити стосунки? А може відзначити знакову для вас обох дату? У місті безліч романтичних місць для прогулянок влітку та взимку, на машині та пішки, маса розваг, як платних, так і безкоштовних, тому також визначтеся з фінансами.

Журналісти 44.ua зібрали для вас місця та ідеї, куди сходити на побачення у Києві та які є красиві та цікаві місця.

Відкриває нашу добірку парк «Партизанська слава». Він стане одним із цікавих варіантом, куди варто сходити з дівчиною у Києві. Парк знаходиться неподалік станції метро «Бориспільська». Це романтичне місце для побачень оточене кількома озерами, цікавими статуями, розташованими навіть на деревах, а також розвиненою інфраструктурою. Восени та весною можна прогулюватися пішки чи обрати більш активний спосіб прогулянки – на велосипеді. Влітку можна гуляти та купатися, насолоджуючись пейзажами, а взимку – готувати шашлики, відвідувати розташовані на території кафе та Музей партизанської слави.

Обираючи, куди сходити в Києві на перше побачення, можете віддати перевагу класичним перевіреним варіантам. Парк«Київ у мініатюрі»розташований на мальовничій території Гідропарку. Подивіться на визначні пам'ятки міста у забавному форматі, зібрані в одному місці. Куди піти після? Прогуляйтесь територією Гідропарку, обговорюючи побачене. Вхід до «Мініатюрного» парку платний, вартість квитка на одну особу – 100 гривень.

Також як варіант, то можна прогулятися центром Києва ввечері, коли атмосфера просякнута романтикою та вогнями мегаполісу. Саме центральна частина міста зазвичай розкішно оформлена, тут проводяться концерти та інші заходи, де дівчина з хлопцем чудово проведуть час. Можна взяти гарячі напої та десерти в численних кафе, випивши по чашці ароматного гарячого шоколаду з зефіром, запашної кави чи духмяного чаю.

Вирушайте погуляти на Поштову площу, піднімайтеся на фунікулері, щоб помилуватися краєвидами, що відкриваються з Володимирської гірки. Спустіться до Алеї художників, потім пройдіть Андріївським узвозом, милуючись національним колоритом будівель і людей. Насамкінець, зводіть кохану людину, на Набережну Дніпра. Це одне із найромантичніших місць Києва, яке стане чудовим завершенням побачення.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих та актуальних новин Києва, столичного регіону та України. Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Куди повести другу половинку в Києві, щоб не було банальних прогулянок. Вирушайте в унікальні куточки столиці – оглядові майданчики на багатоповерхівках. У Києві повно висоток і з них відкривається захоплюючий вид. Чим не ідея для першого побачення? Те, що ви вибрали оригінальне місце, вже буде невеликим плюсом, демонструючи вашу винахідливість і увагу до деталей. Вишуканий фуршет, приглушене світло, пледи та мерехтіння ліхтариків міста подарують вам незабутній вечір.

Якщо немає можливості скористатися послугами спеціального агентства, то цілком реально влаштувати вечерю і своїми силами.

Наприклад, такий майданчик працює на Червонозоряному проспекті, 4а, і розташований на даху 25-поверхової будівлі.

Доступ відкритий щодня (за умови гарної погоди) з 12:00 до 22:00. Вартість відвідування - 50 гривень (студентам знижка 50%). У неї входить бінокль, теплий плед, чашка чаю або кави, wi-fi.

Ще одна локація – вулиця Шумського, 5. Тут відкривається чудовий вид на Дніпро і правий берег. Це дійсно зворушливо та романтично.

Прогуляйтеся центральними двориками. Тут ви знайдете найромантичніші місця Києва, де варто погуляти зі своєю парою. В одному з двориків знайдете Пейзажну алею – зона відпочинку з яскравими статуями, незвичайними лавами та чудовим панорамним краєвидом на Дніпро. Дістатися нескладно: з Майдану Незалежності піднятися вгору пішки або на транспорті до зупинки «Вулиця Олеся Гончара» і запитати перехожих, у який саме провулок повернути.

Насолоджуйтесь товариством одне одного і мрійте про майбутнє на дуже креативних лавочках у вигляді різних казкових персонажів. Крім цього, Пейзажна алея може послужити для вас оригінальним та яскравим місцем для першої спільної фотосесії.

У ботанічному саду ім. Гришка завжди повно закоханих парочок. Тут можна не лише подивитися на екзотичні рослини, а й сховатися від усіх в тіні дерев або на лавочках, закутаних квітучим бузком. Весною можна милуватися та влаштувати фото сесію серед цвітіння магнолій, тюльпанів та сакур, влітку влаштувати собі пікнік, а восени побродити гарними лабіринтами та посидіти біля фонтанів.

Прогулянка по Голосіївському парку разом з коханою людиною запам'ятається вам надовго, а може і зовсім стане вашою сімейною традицією. Красиві локації Києва можна також знайти і в інших парках міста.

Раніше ми писали про мальовничі та гарні парки столиці, які неодмінно варто відвідати киянам та туристам.

Свою прогулянку в Голосіївському парку можна урізноманітнити катанням на човні або катамарані. Дуже романтично буде погодувати разом мешканців парку, білочок і качок, або відпочити в одному із затишних кафе.

Голосіївський парк у Києві

Голосіївський парк у Києві

Голосіївський парк у Києві

Голосіївський парк у Києві

Тепер переходимо від природи і занурюємось у релакс та відпочинок. Це місце стане ідеальним для побачення пари, яка вже знаходиться в стосунках. Якщо всі класичні варіанти ви вже спробували – значить потрібно дивувати другу половину чимось оригінальним. Чому б не влаштувати вечір романтики і релаксу в розкішному Spa-салоні? Це те, що сподобається багатьом – релакс, розслабленість, відпочинок та комфорт.

Які види Спа користуються успіхом у закоханих:

  • релаксуючий масаж для двох;
  • масаж в повній темряві для двох;
  • тайський СПА для двох;
  • джакузі для пари.

Непоганим варіантом на природі стане відвідування Русанівських фонтанів, бажано у вечірню годину. Здавалося б, звичайна набережна, але у вечірній час перетворюється на справжню світломузичну виставу. Зручно вмостившись на лавочці або на пледі біля фонтану, можна говорити та обніматися під приємну музику. Якщо Ви все ще не знаєте, куди піти на побачення в Києві, то у будь-якому випадку, це побачення не залишить байдужим вашу другу половинку, тож його захочеться повторити ще багато разів.

Зазначимо, що у 2022 році столичні світломузичні фонтани на Майдані Незалежності та акваторії Русанівського каналу не запускали, а лише проводили технічне обслуговування. Чи запустять їх цього року дізнаємось пізніше.

Класичний варіант для першого побачення. Якщо хочете провести більше часу в компанії обраниці або обранця і пізнати краще людину, запросіть її на вечерю в ресторан або кафе. Тим більше в дощову весняну чи спекотну літню погоду.

Ми раніше розповідали вам про заклади столиці, де переплітаються головні фактори комфорту: приємна атмосфера, смачна кухня та недорогий асортимент.

Для тих, хто любить активності, одним з найкращих варіантів для побачення стане похід в боулінг або більярд. Боулінг – це не тільки класний спосіб активно відпочити, але й «тісно» поспілкуватися з коханою людино, адже якщо виявиться, що вона не вміє грати, ви тут як тут проявите себе в ролі інструктора і вчитимете брати кулю в руки, прицілюватися і бити по кеглях. Так у вас буде і тема для розмови, і привід для тактильної близькості. А якщо обраниця чи обранець вміє грати – ще краще: жартівливий виклик «хто зверху» задасть побаченню грайливої ​​нотки.

Так само спрацює і з більярдом. Якщо ви маєте навички гри, то станете чудовим вчителем для другої половинки.

Гра в більярд

Гра в більярд

Якщо ж ваша кохана людина обожнює виклики, не боїться ризикувати та постійно пробувати щось нове, то ідеальним місцем для побачення стане картинг або поїздка на квадроциклах. Або навіть банджи-джампінг. А чому б ні?

Дуже весело і драйвово – ганяти наввипередки, керувати болідом або мотоциклом, а потім ділитися емоціями за келихом коктейлю або чашкою кави і дізнаватися одне про одного більше.

Куди піти на побачення в Києві: 13 топових варіантів , фото-72

Якщо хочете приємно здивувати кохану людину, провести весело та гарно час, тоді обирайте для цього квест-кімнати. На відміну від іммерсивних перформансів, квести доступні у будь-який день тижня та будь-який час: можна не чекати вихідних, а вирушати одразу після роботи ввечері у будні.

Звичайно, що, окрім перерахованих вище варіантів, є ще тисяча місць, де можна провести та організувати побачення у Києві, яке справить незабутнє враження на вашого обранця чи обраницю.

Чудовим рішенням при виборі, куди піти з коханою людиною, стане побачення на даху, політ на повітряній кулі, катання на екстремальних атракціонах, інші оригінальні розваги на двох. Їх потрібно замовляти заздалегідь, і це дуже дорого, але відчуття того стоять.

Нагадаємо, ми раніше писали про 13 найкрасивіших вулиць столиці України, які неодмінно варто відвідати та, звичайно ж, прогулятися.

Крім того, розповідали про ТОП-10 місць у Києві, де можна покататися на велосипеді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #побачення #обранець #парки #місця #кафе #ресторани #локації
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...