• Головна
  • В Голосіївському районі Києва зіткнулись три авто: винуватець ДТП втік, - ВІДЕО
10:35, 24 березня 2023 р.

В Голосіївському районі Києва зіткнулись три авто: винуватець ДТП втік, - ВІДЕО

В Голосіївському районі Києва зіткнулись три авто: винуватець ДТП втік, - ВІДЕО

Учора, 23 березня, патрулюючи у Голосіївському районі Києва, охоронці порядку отримали повідомлення про зіткнення трьох транспортних засобів. Прибувши на місце, інспектори опитали учасників і свідків події та, попередньо, з’ясували, що водій BMW вдарив автомобілі Skoda і Mercedes-Benz, після чого втік у напрямку лісу.

Про це повідомили в Патрульній поліції Києва.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Скоріше долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі подій Києва, Київщини та України.

Поліцейські спільно із військовими, які проїжджали повз, обстежили прилеглу територію та побачили на зупинці громадського транспорту неподалік схожого за описом чоловіка, на якого вказали учасники події. У 27-річного громадянина охоронці порядку виявили ознаки алкогольного сп’яніння, - йдеться в повідомленні.

Тож патрульні повернули втікача на місце ДТП та викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування всіх обставин.

Також ми писали раніше про те, що в місті Славутич, що на Київщині, трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю дитини. В результаті аварії 9-річна дівчинка отримала травми і її було госпіталізовано до лікарні у важкому стані.

Крім того, розповідали, що у селищі Ворзель нетверезий водій без прав почав втікати від правоохоронці, а коли був затриманий, то пасажирка напала та вдарила поліцейського. На керманича склали адмінпротокли, а от жінці загрожує до 5 років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ДТП #аварія #правоохоронці #нетверезий водія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...