• Головна
  • Киньте виклик високими цінами на автомобілі: США та Корея знизили ціни на 20%!
Новини компаній
17:30, 3 березня 2023 р.

Киньте виклик високими цінами на автомобілі: США та Корея знизили ціни на 20%!

Новини компаній
Киньте виклик високими цінами на автомобілі: США та Корея знизили ціни на 20%!, фото-1

Пандемія COVID-19 призвела до значних змін у різних галузях економіки, у тому числі в автомобільній галузі. Оскільки люди були змушені залишатися вдома, попит на автомобілі знизився, що призвело до зниження цін на популярних автомобільних аукціонах, таких як Manheim, IAAI та Copart США та Кореї. У цій статті будуть розглянуті причини падіння цін та те, як пандемія вплинула на індустрію автомобільних аукціонів.

Ринкова вартість таких популярних марок як Mazda, Volkswagen, Kia, Toyota, Honda, Audi, Hyundai, BMW мінімально знизилася до 10%, а максимально - до 25%. Майже 15% знижка на даний момент можлива на модель VW Golf 2017. Виграти цього «німця» на аукціоні реально за 3 тис. доларів, а не за 4,8 тис. доларів, як він коштував спочатку.

Киньте виклик високими цінами на автомобілі: США та Корея знизили ціни на 20%!, фото-2

Сьогодні близько 2,5 тис. доларів коштує Toyota Camry 2015. Домовившись про надання послуг "під ключ", замовник отримає японську машину за 8,5 тис. доларів. При цьому економія від покупки становитиме майже стільки ж – близько 9 тис. доларів. Адже така ж машина на українському ринку коштує щонайменше 18 тис. доларів.

Ще один варіант, що стоїть розгляду – Kia Optima 2016. Вартість лоту дуже приваблива – лише 1500$. Не менш вигідною виявиться і Mitsubishi Outlander Sport ES 2018. Українські автолюбителі придбають японський позашляховик за 4,7 тис. доларів. Чому такі солідні знижки? Знижена купівельна спроможність у всьому світі, паніка, невизначеність. Не зрозуміло, коли ситуація повернеться до нормального русла.

Експерти рекомендують приватним особам скористатися поточним періодом та придбати автомобілі зі США. Нинішня ситуація дає можливість купувати автомобілі за нижчими цінами, що є перевагою, яку не можна забувати. Однак важливо відзначити, що ці ціни не залишатимуться низькими безкінечно.

Прогнозується, що ціни на автомобілі з часом повернуться на колишній рівень або навіть зростуть ще більше, оскільки раніше продавці змушені були знижувати ціни протягом тривалого часу. Практичні люди вже купують уживані машини з Америки та Кореї, визнаючи можливість вигідного фінансового вкладення у відмінний автомобіль.

Нестабільність у світі дала можливість автолюбителям оновити автотранспорт – купити якісніший, безпечніший, надійніший, сучасніше укомплектований автомобіль. Або взагалі настав час придбати першу у своєму житті машину відмінного складання за оптимальними розцінками.

Киньте виклик високими цінами на автомобілі: США та Корея знизили ціни на 20%!, фото-3

Абсолютно ніяких ризиків, коли покупці замовляють моделі, що сподобалися, на сайті компанії Carfast.express. Замовник обговорює з підбирачем основні нюанси підбору автомобіля своєї мрії: модель, марка, рік випуску, тип двигуна, кузова та палива, КПП тощо. За вибраним варіантом менеджери компанії зроблять попередній прорахунок митного оформлення конкретного автомобіля.

Важливо виконати перевірку авто з вин коду в Україні перед покупкою автомобіля. За допомогою спеціальних онлайн-сервісів, таких як Carfast Express, можна отримати інформацію про історію експлуатації, обмеження та можливі проблеми з автомобілем, пов'язані з його минулими власниками.

Незалежно від тимчасових обмежень компанія працює в штатному режимі. Фахівці готові проконсультувати автолюбителів прямо зараз. Будь-якої миті покупцям надається повний комплекс послуг. Наразі проблеми з транспортуванням автомобілів через океан виключені. Немає жодних обмежень для замовлення авто зі США або Кореї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...