• Головна
  • Як парити електронну сигарету взимку
Новини компаній
18:00, 27 лютого 2023 р.

Як парити електронну сигарету взимку

Новини компаній

Холодна погода може стати проблемою, коли ви парите вейп. Хороша новина в тому, що ви можете продовжувати парити всю зиму, якщо дотримуватиметеся простих правил. Мороз є небезпекою для батарей, але це не єдина загроза, з якою ви можете зіткнутися взимку.

Як парити електронну сигарету взимку, фото-1

Захищаємо акумулятори

Взимку вейп споживає таку ж кількість енергії, як і в будь-яку іншу пору року. Низькі температури впливають на ємність батареї, якщо ви не вживете запобіжних заходів.

Літій-іонні батареї найефективніші при температурі від 0°C до 60°C, а нижче цього діапазону ємність починає швидко падати. Отримати високу потужність буде важче.

При -10°C повністю заряджена батарея матиме близько 70% своєї нормальної ємності, але реальна продуктивність може бути набагато гіршою. Сильна розрядка різко збільшує втрати продуктивності, що є поганою новиною для любителів субомного ширяння — ви можете легко втратити 50% ємності навіть за легкого морозу.

На щастя, рішення не надто складне — тримайте батареї у теплі. Достатньо просто зберігати мод та запасні акумулятори у внутрішній кишені. Можна надіти на пристрій спеціальний чохол.

Купити якіснийакумулятор для вейпу за чудовою ціною ви можете у магазині UVAPE.

Проблеми від різниці температур

Взимку виникає велика різниця між температурою повітря і рідиною, що нагрівається у вейпі. Через холод на вашому пристрої може виникати конденсат, який призводить до проблем у його роботі. Через різницю температур виникають протікання. Щоб уникнути проблем, дотримуйтесь кількох порад:

  • Вкладайте вату не надто щільно, але й не зовсім вільно. Знайдіть оптимальний варіант укладання, щоб не ловити гарик.
  • Після ширяння на морозі можна дістати батарею з пристрою та зберігати її окремо.
  • Протріть контакти між випарником та акумулятором сухою серветкою, щоб видалити конденсат або сліди протікання.
  • Не вмикайте пристрій відразу після того, як принесли з вулиці, дайте йому спочатку прогрітися.
  • Встановіть більшу потужність, якщо пристрій дозволяє це.

Щоб уникнути проблем із вейп-пристроєм, не парьте на морозі надто довго. Чим довше ви грієте рідину на холоді, тим сильніше вона може загуснути.

Позбавляємося загусання рідини

Ви, напевно, знаєте, що до складу жижі входить пропіленгліколь. Ця рідина також використовується в антифризах, тому не боїться низьких температур. Іншим основним компонентом є рослинний гліцерин (VG). 100% чистий VG замерзає при -13°C, але як тільки ви починаєте змішувати його з чимось, температура замерзання різко падає.

Але у вас можуть виникнути проблеми задовго до того, як ви досягнете точки замерзання. Холодна рідина стає більш в'язкою. Бавовна гірше просочується, викликаючи або сухі удари, або навіть підгоряння вати.

Щоб жижа не густіла на морозі, використовуйте склад із вмістом 50% і більше PG. Сучасні субомні резервуари призначені для роботи з рідинами з високим вмістом гліцерину за кімнатної температури, тому вони повинні нормально працювати з 50% PG, навіть коли температура опускається значно нижче нуля.

Чому не варто використовувати баки з вільною затяжкою на морозі

Перед використанням на морозі бак потрібно добре розігріти. Це можна зробити сильно і глибоко затягнувшись, але в цьому випадку легко отримати опік слизової оболонки. Краще продути бак повітрям — тобто робити видих. Для цього краще підійде бак із сигаретною затяжкою або випарник із можливістю вибрати тягу.

Дріпка — чудовий атомайзер для морозу. Достатньо накапати жижу на ґнот і не возитися з баком. При використанні дріпки на холоді краще купити виріб із дерев'яним або пластиковим наконечником. Метал не підходить для морозу — у гіршому випадку, ваші губи примірзнуть до нього.

Дотримуючись цих простих правил, ви зможете парити на морозі з комфортом, не ризикуючи своїм вейп-пристроєм.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...