• Головна
  • Якісні та безпечні товари для тварин
Новини компаній
10:11, 27 лютого 2023 р.

Якісні та безпечні товари для тварин

Новини компаній

Якщо у вас є домашній улюбленець, то ви не з чуток знаєте, що хвостаті потребують турботливого ставлення: годування, умови отримання, розваги. Сучасна ветеринарна індустрія турбується про здоров’я та гарний настрій собак та котів, тому якість продуктів, іграшок та засобів для догляду, дійсно вражає. Інтернет-магазин зоотоварів на будь-який смак, це те, що треба. Асортимент товарів постійно оновлюється. Зоомагазин онлайн надаєте можливість купувати продукцію для ваших собак чи котиків за доступною ціною. Доставка здійснюється по всій країні.

  • Оригінальні зоотовари без ризику купівлі підробки.
  • Великий вибір товарів високої якості.
  • Зручний пошук за різними категоріями.

Хатні улюбленці займають третину нашого життя. Так приємно порадувати хвостатого смаколиками чи іграшками, адже вдячність тварин безмежна.

Якісні та безпечні товари для тварин, фото-1

Що можна купити в інтернет-магазині?

В каталозі багато різноманітних товарів: комплекси для харчування та ласощі, вітаміни, добавки та ветеринарні препарати. Для зручності перенесення тварин у магазині можна придбати сумки та переноски. Також у продажу є різноманітні місця для відпочинку та дряпки, які забезпечують комфортний відпочинок для ваших тварин. Амуніція для прогулянок також є у наявності, зокрема нашийники, повідці та шлейки. Лотки та туалети для котів можуть можете придбати в магазині. Достатньо перейти за посиланням https://www.mypetsi.com/product-category/sobakam/korm-dlya-sobak/, де ви знайдете якісний корм для собак з урахуванням породи та особливих потреб:

  • Ветеринарний корм.
  • Сухий та вологий корм.
  • Кістки та ласощі.
  • Миски та контейнери.

Крім преміальних кормів, холістік для собак, можна замовити смачні ласощі для цуценят. Якісна зоо продукція від світових виробників: CarniLove, Royal Canin, Taste of the Wild, Hill’s, Purina ProPlan та ін. На сайті вказана детальна характеристика кожного товару –опис, інгредієнти та особливості годування.

Правильне та збалансоване харчування пухнастика

Щоб ваш котик був здоровим та активним, в його раціоні має бути достатня кількість білків, жирів, вуглеводів, мінеральних компонентів та вітамінів. Використання бюджетних кормів з поганим складом може призвести до погіршення самопочуття, патологій нирок, випадіння хутра та порушення обмінних процесів. Не варто заощаджувати на якості продукції, адже від цього залежить здоров’я та життя вашої киці. Ознайомитися з асортиментом товарів та придбати корм для котів можна за посиланням https://www.mypetsi.com/product-category/kotam/korm/. В каталозі є різні смакові лінійки та безліч світових виробників. Крім збалансованого харчування, можна придбати ласощі для котів та миски для хвостатих.

Натуральний раціон чи збалансований корм

Досить часто натуральна їжа може призводити до появи розладів шлунку. Крім того, забезпечити кота чи собаку м’ясними продуктами непросто, тому тварини отримують неякісні замінники або залишки зі столу. З часом таке ставлення до чотирилапих призводить до появи порушень з боку різних органів та систем.

Виробники сухих та вологих кормів намагаються догодити домашнім улюбленцям. Легко обрати щось смачненьке серед різноманіття смаків. До того ж використання готового продукту – це зручно, як вдома так і під час подорожі. Також можна підібрати раціон відповідно до особливостей породи. А умови зберігання готових сумішей не потребують особливих зусиль. Не варто змішувати різні види корму, а от чергувати ті чи інші варіанти можна без проблем. Нехай догляд та турбота про ваших вихованців приносить вам тільки задоволення!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...