• Головна
  • «Рік життя у новій реальності»: мер Києва записав звернення до річниці повномасштабного вторгнення, – ВІДЕО
10:31, 24 лютого 2023 р.

«Рік життя у новій реальності»: мер Києва записав звернення до річниці повномасштабного вторгнення, – ВІДЕО

«Рік життя у новій реальності»: мер Києва записав звернення до річниці повномасштабного вторгнення, – ВІДЕО

Минуло вже 365 днів з того моменту, як ворожі російські війська перетнули державний кордон України з трьох напрямків та почали окупацію незалежної країни. Перші обстріли, страх, сльози, вибухи та смерть – ось так виглядає «рускій мір», про який вони постійно говорять. Але ми знаємо правду, ми віримо у перемогу та нашу армію. Сьогодні ми із сумом та сльозами в очах, але з великою надією та вірою в серці, згадуємо як це було.

Яким був початок для Києва розповів у відеозверненні міський голова столиці Віталій Кличко.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Друзі! Рік ми живемо у новій реальності. Трагічній і психологічно виснажливій. Але ми боремося, віримо в себе і в свою країну. Тому все подолаємо і переможемо. Рік тому розв’язання росією цієї варварської війни більшості українців здавалося нереальним. Але столиця готувалась до можливого наступу. Добровольці, які стали до лав територіальної оборони, наші військові допомогли захистити і втримати столицю, – написав мер Києва.

Також очільник столиці зазначив, що незважаючи на обстріли, критична інфраструктура міста продовжувала працювати, а лікарні приймали поранених та пацієнтів. Також продовжили роботу магазини та аптеки.

Критична інфраструктура міста працювала попри обстріли та реальну загрозу вуличних боїв. Лікарні приймали поранених з передмість, де точились запеклі бої. Працювали продуктові магазини та комунальні аптеки. Бізнес та небайдужі кияни надавали підтримку тим, хто її потребував, – наголосив Віталій Кличко.

Також ми писали про те, що у річницю повномасштабного вторгнення до українців звернувся Президент Володимир Зеленський із потужними словами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #мер столиці #Віталій Коичко #звернення #війна #річниця
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...