• Головна
  • Купити квартиру в Києві: ТОП-7 варіантів до $ 40 000
09:31, 23 лютого 2023 р.

Купити квартиру в Києві: ТОП-7 варіантів до $ 40 000

Купити квартиру в Києві: ТОП-7 варіантів до $ 40 000

Український ринок житла під час війни звузився, але не зупинився. Особливо у столиці, де поступово відновлюються бізнес-процеси та буденне життя. У результаті – повертається цікавість до придбання квартир.

Журналісти 44.ua зібрали декілька варіантів двокімнатних квартир вартістю до $ 40 000.

2х кімнатна квартира по П. Запорожця 11в

36 000 $

У столиці продається 2х кімнатна "хрущовка" по вулиці Петра Запорожця, 11в. Автор оголошення не приховує, що її стан - це "бабусина квартира" і вона потребує ремонту, втім, на перший час житло цілком пригідне для проживання.

Квартира розміщена на 4-му поверсі 5-поверхового будинку. Її площа - 45 м2. Будинок знаходиться у пішій доступності зупинки транспорту. До метро 10 хвилин транспортом. Поряд супермаркети, авторинок, аптеки, відділення банків, школи, садки.

Всі подробиці оголошення читайте за посиланням.

2-кімнатна квартира в районі Дарницької площі

35 000 $

У Дарницькому районі столиці, на першому поверсі 5-поверхового будинку продається двокімнатна квартира. Її площа - 40м2. Автор оголошення запевняє, що квартира в житловому стані, дуже тепла взимку та не спекотна влітку. Санвузол окремий. Є можливість добудувати балкон. Під квартирою є великий підвал, який можна приватизувати чи орендувати. Можливе використання як для проживання, так і для комерційного призначення з влаштуванням окремої вхідної групи. До метро Дарниця, Чернігівська 7-10 хвилин.

Більше інформації - за посиланням

2-кімнатна квартира, Дарницька площа

38 500 $

Квартира продається по вулиці Вифлеємська, 14. В оголошенні зазначається, що вона у житловому стані з усім необхідним для проживання. Квартира розташована на 2-му поверсі 5-поверхового будинку. Її загальна площа - 42 м2.

Велика кімната з виходом на засклений балкон. Вікна у двір. Друга кімната маленька, але є своя кладовка і вона теж дуже зручна, - йдеться в оголошенні.

В квартирі є газ, лічильники на воду та світло. Поруч магазини й зупинка транспорту. До метро Лівобережна до 15 хв. пішки.

Подробиці - тут

2-кімнатна квартира у Солом'янському районі

Ціна - 40 000 $

У Солом’янському районі столиці на вулиці Василенка, 12 продається 2-кімнатна квартира. Вона розташована на 3-му поверсі 5-поверхового будинку. Її площа - 45, 4 м2. Зазначається, що стан квартири придатний для проживання та здавання в оренду. До того ж вона продається разом з меблями, побутовою технікою та гаражем, який знаходиться за три хвилини від дому.

Санвузол суміщений, велика кімната (з балконом) прохідна. Балкон засклений.

Розвинена інфраструктура, дитячі майданчики, школа, лікарня, ринок, магазини, кіоски, ідеальна транспортна розв'язка, швидкісний трамвай, тихий двір.

Поруч із будинком великий парк, стадіон Меридіан, ТРЦ Мармелад, Аркадія, Космополіт.

Докладніше ознайомитися з оголошенням та за бажанням зв’язатися з продавцем можна за посиланням.

2-кімнатна квартира на Нивках

40 000 $

За адресою вул.Марка Безручка, 29 на першому поверсі продається двокімнатна квартира площею 55 м2. Вона розташована на 5-му поверсі сталінки. Зазначається, що квартира з гарним плануванням, а на поверсі - доброзичливі, мирні сусіди.

До метро «Нивки» – 7 хвилин пішки.

Більше інформації - за посиланням.

2-кімнатна квартира на Харківському шосе, 1

40 000 $

На Харківському шосе, 1 продається двокімнатна квартира 3/5 поверхового будинку. Її загальна площа - 44 м2.

зазначається, що санвузол суміщений, встановлені металопластикові вікна, бойлер. Втім, автор оголошення вказує, що квартира потребує ремонту.

Гарна транспортна розв'язка, розвинена інфраструктура.

2-кімнатна квартира у Солом'янському районі

39 000 $

По вулиці Академіка Білецького пропонується 2-кімнатна квартира. Вона світла та простора. Її загальна площа - 45 м2. Розташована на 1-му поверсі 5-поверхового будинку. В оголошенні зазначається, що в квартирі повністю зроблений ремонт сантехніки, виходи під побутову техніку та замінено стару проводку. Встановлено вбудовану кухню, замінені труби та каналізація.

Більше інформації знайдете за посиланням.

Вас також може зацікавити: Продаж та оренда квартир у Києві: якою буде ситуація на ринку нерухомості у 2023

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #квартира у Києваі #купити
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...