• Головна
  • У приватному дитсадочку Києва катували малюків: чотирьом вихователям повідомлено про підозру, - ФОТО, ВІДЕО
17:36, 15 лютого 2023 р.

У приватному дитсадочку Києва катували малюків: чотирьом вихователям повідомлено про підозру, - ФОТО, ВІДЕО

У приватному дитсадочку Києва катували малюків: чотирьом вихователям повідомлено про підозру, - ФОТО, ВІДЕО

У Києві правоохоронці викрили вихователів приватного дитячого садка, які знущалися над дітьми та катували їх. Зловмисники, зокрема, придушували своїх вихованців, обмотували скотчем та закривали рот рушником. На цей час вже ідентифіковано як потерпілих трьох дітей віком від 5 до 6 років.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Київські правоохоронці підозрюють чотирьох виховательок дитсадка у катуванні дітей, Поліція Києва

Київські правоохоронці підозрюють чотирьох виховательок дитсадка у катуванні дітей, Поліція Києва

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

Київські правоохоронці підозрюють чотирьох виховательок у катуванні дітей

За словами правоохоронців, персонал дитсадка, вартість перебування у якому складала від 8-ми до 15-ти тисяч гривень, систематично вчиняв щодо дітей насилля та катування.

Після того, як батьки відводили діток з порушеннями фізичного розвитку до закладу, за дверима розпочиналися тортури та знущання. Саме такими "методами" працівниці садочку навчали малолітніх. Через особливості фізичного розвитку вихованці не могли розповісти про катування батькам, – розповіли в поліції.

Зловмисники за невиконані завдання закривали малюків у шафі, наступали ногами на руки, висміювали та ображали малюка в присутності інших діток. Крім того, вони змушували вихованців стояти тривалий час у незручному положенні, придушували, застосовували больові прийоми, обмотували скотчем та закривали рот рушником.

Під час обшуків у дитсадку, та за місцем проживання директорки закладу, було вилучено речові докази. Чотирьом працівницям установи повідомили про підозру в катуванні, вчиненого повторно або за попередньою змовою групою осіб. Участь інших працівників у знущанні над дітьми встановлюється.

Також слідчі вручили підозрюваним клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. У ході слідства буде надано оцінку діям керівництва закладу, контролюючих органів та інших установ, котрі надавали дозвільну документацію на функціонування закладу, – підкреслили в поліції.

Як додали в пресслужбі Офісу Генпрокурора, на цей час вже ідентифіковано як потерпілих трьох дітей віком від 5 до 6 років.

За скоєне підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі.

Ми також повідомляли раніше про те, що у дитячому будинку у Фастівському районі Київської області поліція виявила факти катування неповнолітніх підопічних. На тілі 9-річної постраждалої внаслідок дій виховательки залишилися рани.

Крім того, розповідали, що виховательці, яка катувала неповнолітніх дівчаток у дитячому будинку у Фастівському районі Київської області, повідомили про підозру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #катування #діти #дитсадок #виховательки #правоохоронці #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...