• Головна
  • Над Києвом військові збили всі 20 ворожих ракет, – КМВА
13:13, 26 січня 2023 р.

Над Києвом військові збили всі 20 ворожих ракет, – КМВА

Над Києвом військові збили всі 20 ворожих ракет, – КМВА

У районі Києва під час масованого удару 26 січня було зафіксовано 20 ракет різного типу – всі вони були знищені протиповітряною обороною.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

За попередніми даними, внаслідок ракетної атаки у столиці загинув 55-річяний чоловік, ще двоє людей поранені. Об'єкти інфраструктури Києва працюють в штатному режимі.

В повітряному просторі Києва було зафіксовано біля 20 ракет різного типу. Усі повітряні цілі знищені. Дякуємо ППО. На жаль, є жертви серед цивільного населення. Внаслідок падіння частин ракет загинув 55-річний чоловік. Ще двоє отримали поранення, їх госпіталізували. Об'єкти інфраструктури Києва працюють в штатному режимі, – повідомив Сергій Попко.

Нагадаємо, зранку у Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи у Дніпровському районі Києва. Пізніше влада повідомила, що частина ворожої ракети упала на будівлю у Голосіївському районі, внаслідок чого загинув 55-річний чоловік, двоє осіб постраждали.

Також раніше зазначалося, що в повітряному просторі Києва військові знищили 15 російських ракет.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #ракети #ППО #КМВА #обстріл #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...