• Головна
  • Оренда житла у Києві: які квартири здаються за 5 тисяч гривень
09:01, 24 січня 2023 р.

Оренда житла у Києві: які квартири здаються за 5 тисяч гривень

Оренда житла у Києві: які квартири здаються за 5 тисяч гривень

Станом на кінець грудня, за даними додатку Bird, середня орендна ставка однокімнатної квартири була на рівні 8,5 тисяч гривень. І хоча це майже на третину дешевше, ніж у довоєнний перід, для багатьох шукачів житла навіть ця сума в умовах війни залишається непосильною.

44.ua переглянули сайти з нерухомості та знайшли варіанти бюджетного житла в Києві за 5 тисяч гривень.

Однокімнатна на Лісовому масиві

Вартість: 5 000 грн.

На Лісовому проспекті, 26 терміново здається однокімнатна квартира. Зазначається, що в ній зроблено косметичний ремонт, є все необхідне для комфортного проживання: кондиціонер, пральна машина, холодильник, бойлер, газова плита, диван. Є дитяча кімната, тому підійде як однієї особи, так і для пари з дитиною. До метро Лісова, Чернігівська, Дарниця 5-15 хвилин на транспорті. У пішій доступності ліс. Оплата за місяць/5000грн+депозит+комуналка. Оренда через підписання договору. Оголошення від рієлтора.

Докладніше дивіться за посиланням.

Однокімнатна на Троєщині

Вартість: 5 000 грн

У Деснянському районі, на Троєщині, в оренду здається однокімнатна квартира в сучасному будинку. Нюанс - квартира розташована на 22 поверсі 22-поверхового будинку з адресою Марини Цвєтаєвої, 5.  Загальна площа - 44м.  В повідомленні зазначається, що квартира мебльована, є велика вбудована шафа, диван, ліжко, меблі на кухні, мікрохвильова піч. Поруч уся необхідна інфраструктура, супермаркет, зупинки.

Більше інформації тут 

Однокімнатна у Шевченківському районі

Вартість: 5000 грн

На третьому поверсі 16-поверхового будинку здається квартира-студія з ремонтом. Адреса: вулця магістральна 33 В. До метро Берестейська чи метро Сирець кілька хвилин пішки. Загальна площа помешкання - 28 м кв. Комунальні платежажі з опаленням - приблизно 3500. Ціна на комунальні послуги влітку становить приблизно 1800 грн. Зазначається, що оголошення від власника.

Подробиці знайдете за посиланням

Однокімнатна у Дарницькому районі столиці

Вартість: 5 000 грн

По вулиці Бойченко, 8 здається однокімнатна квартира на 6 поверсі 9-поверхового панельного будинку. До метро Чернігівська і Дарниця - 5 хвилин. Зазначається, що квартира простора. В ній є все необхідне для комфортного проживання: кондиціонер, телевізор, газова плита, пралка, холодильник, мікрохвильовка. Поруч ТРЦ Дарниця, парк Перемога, супермаркети, тощо. Загальна площа помешкання - 36 м кв.

Докладніше - за посиланням

Однокімнатна на Оболоні

Вартість: 5 500 грн

Пропонується в довгострокову оренду однокімнатна квартира в Оболонському районі столиці, по вулиці Прирічна, 31. Вона розташована на 3-му поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа - 35 м2. Санвузол роздільний. Поруч магазини, супермаркети, зупинки, метро, пляж, парк. До метро - 500 метрів.

Всі деталі тут.

Однокімнатна квартира у Дніпровському районі

Вартість: 5 500 грн.

Однокімнатна квартира пропонується у Дніпровському районі, неподалік метро Харківська, Позняки та Чернігівська. Адреса: вул. Ревуцького 5. До метро Харьківська 10 хв. транспортом, пішки 30 хв. Позняки і Чернігівська 15-20 хв. транспортом. Вона розташована на 8-му поверсі 15-поверхового будинку. Зазначається, що квартира в жилому стані, є вся необхідна мебель та техніка. Дуже розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, магазини, супермаркети, ресторани, озеро. Чудова транспортна розв’язка в різні напрямки Києва.

Всі подробиці за посиланням

Однокімнатна на Лук'янівці

Вартість: 5 000 грн.

На Лук'янівці, по вулиці Половецька, 16 здається "однушка" на 3-му поверсі дев'ятиповерхового будинку. Є всі необхідні меблі для проживання. Поруч є школа та парк. До метро Лук'янівка – 15 хвилин пішки. Загальна площа помешкання - 38 м 2. Поряд: аптека, лікарня, поліклініка, дитячий садок, парк, зелена зона, дитячий майданчик, школа, магазин, кіоск, супермаркет, ТРЦ, зупинка транспорту.

Деталі за посиланням.

Читайте також: Купити квартиру в Києві: ТОП-7 недорогих варіантів на вторинному ринку

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #квартири до 5 тисяч гривень #оренда квартир у Києві
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...