• Головна
  • "Батько впізнав дитину по сережках": у Броварах попрощалися з 5-річної Міланою та її мамою, які загинули під час авіакатастрофи
14:48, 21 січня 2023 р.

"Батько впізнав дитину по сережках": у Броварах попрощалися з 5-річної Міланою та її мамою, які загинули під час авіакатастрофи

"Батько впізнав дитину по сережках": у Броварах попрощалися з 5-річної Міланою та її мамою, які загинули під час авіакатастрофи

Сьогодні, 21 січня, у Броварах попрощалися з маленькою Міланою Пономаренко та її мамою Оленою, які загинули 18 січня внаслідок авіакатастрофи.

Провести в останню дорогу загиблих та висловити слова співчуття прийшли сотні людей, а також мер Броварів Ігор Сапожко. Люди плакали й несли до білих трун квіти та іграшки.

Жодними словами не втішити, не передати біль від непоправного. Висловлюємо глибоке співчуття Олександру Пономаренку, рідним та близьким загиблих, - написав міський голова.

Того злощасного дня чоловік Ольги Олександр підвіз дружину та 5-річну доньку до дитсадка, а сам чекав на них в автомобілі. Олена та Мілана встигли лише зайти всередину, як на дах впав гвинтокрил. 

"Батько впізнав дитину по сережках": у Броварах попрощалися з 5-річної Міланою та її мамою, які загинули під час авіакатастрофи, фото-1

Після падіння вертоліта батько Олександр був в шоковому стані. Він почувався настільки зніченим та розбитим, що волонтери ніяк не могли домогтися від нього номер групи, куди ходила дівчинка.

"Здавалось, що його крик було чутно на кілька кілометрів. Жодної секунди ми не полишали надії, що мама та донька виживуть. До дванадцятої години об'їздили всі лікарні, сподіваючись, що вони десь в опіковому центрі. Але в списку потерпілих їх не було. Коли ж дізнались, що міський голова запросив Олександра до моргу, всередині все похололо", - розповіли волонтери журналістам "Фактів".

На місці трагедії чоловік впізнав дитину по сережках, а дружину не впізнав, бо тіло було дуже понівечене.

Люди підтримали розбитого горем чоловіка у соцмережах та почали збирати йому фінансову допомогу.

Фотографії, де батько у сльозах затуляє рота, облетіли всю країну. Тепер на вихованні глави сім'ї Олександра Пономаренка залишилася ще одна донечка.

"Батько впізнав дитину по сережках": у Броварах попрощалися з 5-річної Міланою та її мамою, які загинули під час авіакатастрофи, фото-2

Загиблій дівчинці було всього 5 років. Разом із 13-річною сестрою Євою дівчинка займалася гімнастикою. 35-річна Олена працювала в логістичній компанії заступницею головного бухгалтера. Колеги кажуть, що вона була гарним другом, чудовою колегою, безвідмовною та світлою людиною.

Маму з донечкою поховають 22 січня в селі Новоукраїнка Чернігівської області, звідки родом Олена.

Нагадаємо, у середу, 18 січня, о 8:20 у місті Бровари на Київщині поблизу дитячого садка упав вертоліт.

Внаслідок падіння вертольота було пошкоджено будівлю дитячого садка з подальшим загорянням. Також вилетіли вікна у 14-поверховому житловому будинку поруч.

Внаслідок катастрофи загинуло 14 людей, зокрема одна дитина. Серед загиблих — керівництво Міністерства внутрішніх справ — міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович.

Також сьогодні у Києві прощаються із керівництвом МВС, яке трагічно загинуло під час авіакатастрофи у Броварах.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #Бровари #Ольга та Мілана #авіакатастрофа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...