• Головна
  • СБУ розглядає три версії падіння гелікоптера в Броварах, серед них диверсія
13:37, 18 січня 2023 р.

СБУ розглядає три версії падіння гелікоптера в Броварах, серед них диверсія

СБУ розглядає три версії падіння гелікоптера в Броварах, серед них диверсія

Вранці 18 січня у житловому кварталі у Броварах на Київщині впав гвинтокрил ДСНС, на борту якого перебувало керівництво МВС України. Наразі рятувальники продовжують розбирати завали на місці трагедії.

Як повідомили у пресслужбі СБУ, розглядаються кілька версій трагедії, серед яких:

  • порушення правил польоту;
  • технічна несправність вертольота;
  • умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Співробітники СБУ проводять комплекс слідчо-оперативних заходів, щоб встановити усі причинно-наслідкові зв'язки та деталі трагедії. За попередньою інформацією внаслідок трагедії загинули щонайменше 16 людей, з них 3 дитини, – йдеться в повідомленні.

Крім того, заступник голови ОП Кирило Тимошенко заявив, що керівництво МВС летіло у відрядження до однієї з гарячих точок. Про це розповів і начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко. За його словами, він сьогодні мав зустріти всіх тих, хто був на борту.

Розмовляв вчора, сьогодні, зі всіма, хто був на борту, поговорив і виїхав зустрічати, зустрічав. Неможливо передати словами, неможливо просто повірити! Непопровима втрата! Є люди, після уходу яких залишається пустота! Рідні, близькі, тримайтесь! Вони точно цього б хотіли, – зазначив Тимошко.

Нагадаємо, що сьогодні вранці гвинтокрил ДСНС розбився у Броварах Київської області. Вертоліт впав поряд із дитячим садком та житловим будинком. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. Всього відомо про 16 загиблих, з них 3 дітей. Шпиталізовано 30людей, серед них 12 дітей. Пошукові роботи тривають.

Серед загиблих внаслідок катастрофи – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #Бровари #гелікоптер #трагедія #гелікоптер #керівництво МВС #СБУ #розслідування #падіння
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...