• Головна
  • Зазвичай доставляв особовий склад на місця надзвичайних ситуацій: деталі про вертоліт, що впав у Броварах
12:02, 18 січня 2023 р.

Зазвичай доставляв особовий склад на місця надзвичайних ситуацій: деталі про вертоліт, що впав у Броварах

Зазвичай доставляв особовий склад на місця надзвичайних ситуацій: деталі про вертоліт, що впав у Броварах

Вранці 18 січня о 08:20 в Броварах Київської області на дитячий садочок та багатоповерхівку впав гелікоптер ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) із керівництвом МВС на борту.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Внаслідок падіння постраждала будівля дитячого садка, чотирнадцятиповерхівка та 3 легкових автомобілів.

О 09:06 пожежу в будівлі локалізовано на площі 500 м кв, а о 09:28 - ліквідовано.

На борту перебувало 9 людей: 6 чоловік оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також 3 члена екіпажу ДСНС. Внаслідок надзвичайної ситуації станом на 11 годину загинуло 15 людей, з них 3 дитини, – йдеться в повідомленні.

Травмовано 25 осіб (з них 15 дорослих та 10 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється).

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від ДСНС залучено 127 осіб та 30 од. техніки. На місці події працюють психологи ДСНС.

Додатково. Вертоліт ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) неодноразово залучався до виконання завдань із транспортування особового складу до місць виникнення надзвичайних ситуацій. Серед авіаційних суден системи МВС цей борт найчастіше використовувався з огляду на можливість одночасно перевозити достатню кількість людей. Екіпаж судна був підготовлений до виконання завдань при складних умовах, мав необхідну кількість годин нальотів саме на вертольотах ЕС-225. На місці надзвичайної ситуації працює Мобільна оперативна група апарату ДСНС.

Ми раніше розповідали, що зранку у Броварах на Київщині пролунав вибух. Місцеві жителі повідомляють про падіння літаючого об’єкту на дитячий садок і розміщують у мережі фото палаючої будівлі.

Також писали про те, що сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах Київської області впав гвинтокрил, який призначений для потреб ДСНС. В результаті авіакатастрофи загинуло керівництво МВС. Наразі відомо про 16 загиблих, двоє з них – діти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #гвинтокрил #авіакатастрофа #Бровари #керівництво МВС #ДСНС
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...