• Головна
  • Оренда квартир у Києві: ТОП-7 варіантів з гарним ремонтом поблизу метро до 10 тисяч гривень
14:01, 10 січня 2023 р.

Оренда квартир у Києві: ТОП-7 варіантів з гарним ремонтом поблизу метро до 10 тисяч гривень

Оренда квартир у Києві: ТОП-7 варіантів з гарним ремонтом поблизу метро до 10 тисяч гривень

У Києві протягом останніх кількох місяців ціни на ринку оренди зросли. При цьому попит навпаки зменшився. Деякі орендодавці підвищують ціну до рівня довоєнної. І якщо у березні-квітні можна було орендувати помешкання за 5, 6 тисяч, наразі середня вартість "однушки" скаладає 10-13 тисяч гривень.

44.ua зібрав декілька варіантів однокімнатних квартир із сучасним ремонтом та неподік метро, вартість яких не перевищує 10 000 гривень.

1к квартира, метро "Лівобережна"

Вартість: 10 000

В довготривалу оренду здається видова стильна 1к квартира з авторським ремонтом, яка знаходиться в ЖК Каховський. Зазначається, у помешканні є простора кухня з виходом на балкон і окрема кімната. Автор повідомлення наголошує, що під час ремонту використовували тільки якісні матеріали. Квартира укомплектована технікою та меблями. До станції метро Лівобережна 12 хвилин ходьби, до набережної Дніпра 300 метрів. Умови оренди: оплата за перший і останній місяць + комісія ріелтора

Подробиці за посиланням 

1к квартира, метро "Позняки"

Вартість: 9 400

На Позняках, на вулиці Ахматової, здається квартира на 13 поверсі 24-поверхового будинку. Квартира з сучасним ремонтом, гарними меблями та побутовою технікою.

Є кондиціонер та бойлер. Квартира здається для 1 особи, або для пари. Без тварин. Поряд метро "Позняки". Квартира вільна, готова до заселення. Від рієлтора.

Більше інформації тут

1к квартира, метро Виставковий центр

Вартість: 10 000 грн. 

По вулиці Зданівській (Ломоносова) 81б здається квартира на 12 поверсі, 24-поверхового будинку. До метро Виставковий центр - 10 хвилин пішки. 

Зазначається, що біля будинку гарна інфраструктура: поряд Новус, Сільпо, багато магазинів, кафе, салонів, у пішій доступності найбільший у Києві парк ВДНГ.

У квартирі зроблено якісний ремонт. Укомплектована всім, необхідним для комфортногопроживання: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, містка шафа, диван, вбудована кухня. При заселенні комісія 50%.

Докладніше за посиланням

1к, метро Славутич

Вартість: 9 000

У ЖК Рів’єра на 9-м поверсі 10-поверхового будинку здається однокімнатна квартира після ремонту. Автор оголошення зазначає, що ремонт робили для себе. Все зроблено сучасно та якісно: меблі - вбудована кухня, кутовий диван, шафа купе, побутова техніка - пральна машинка автомат, холодильник, бойлер. У дворі є озеро та фонтан. Метро Славутич у пішій доступності. Загальна площа помешкання - 30м2.

Подробиці тут

1к вартира-студія біля метро Берестейська та Сирець, від власника

Вартість: 5 000 

У новобудові Шевченківського району столиці, на вулиці магістральна 33В здається квартира з євроремонтом. Поряд - метро Берестейська та метро Сирець. Зазначається, що квартира від власника. Вона знаходиться на 3-му поверсі 16-поверхового будинку. Її загальна площа - 28м2. 

За комунальними платежами з опаленням приблизно 3500, а також електрика за промисловим тарифом. Ціна на комунальні послуги влітку становить приблизно 1800 грн + електрику за промисловим тарифом, наголошується в повідомленні.

 Докладніше за посиланням

1к квартира, метро Почайна

10 000 грн.

У ЖК Артемівський, на вулиці Бакинська, 37Д, здається затишна однокімнатна квартира з автономним опаленням та генератором.  Зазначається, що у будинку завжди є горяча вода, опалення, холодна вода, інтернет, світло в під'їзді, працюють ліфти. Загальна площа - 38 м кв.. Євроремонт. 2 шафи-купе, 2-х містний розсувний диван, кондиціонер Medea (інвенторний), LED TV d''=32. Вбудована кухня, виготовлена під замовлення із вбудованою побутовою технікою. 

Всі деталі тут

Вас може зацікавити: Продаж та оренда квартир у Києві: якою буде ситуація на ринку нерухомості у 2023

Читайте також: Купити будинок у Києві: ТОП-7 варіантів на правому березі Дніпра

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #квартира #оренда квартир у Києві
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...