• Головна
  • Під час різдвяних богослужінь у Києві правоохоронці не зафіксували порушень
14:16, 7 січня 2023 р.

Під час різдвяних богослужінь у Києві правоохоронці не зафіксували порушень

Під час різдвяних богослужінь у Києві правоохоронці не зафіксували порушень

Правоохоронці не зафіксували у Києві порушень під час проведення Божественної літургії в Успенському соборі Києво-Печерської лаври з нагоди Різдва, а також відправлення богослужінь в інших храмах столиці.

Про це повідомив начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у місті Києві Олег Онисько у ефірі національного телемарафону.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте новини Києва, області та України.

Богослужіння пройшло нормально. Не було порушень жодних, провокацій, - сказав Онисько.

За його словами, на території Верхньої лаври задля запобігання провокаціям та для спостереження за дотриманням громадського порядку було залучено близько 200 поліцейських.

Наразі столичні поліцейські продовжують патрулювання, забезпечують громадський порядок у місті.

Нині не спостерігається ніяких провокацій, але режим завжди посилений. Тому достатня кількість правоохоронців буде нести службу, - сказав представник столичної поліції.

Він також зазначив, що увечері у п’ятницю поліція у Києві не зафіксувала правопорушень, пов’язаних із недотриманням комендантської години.

Служба у церквах завершилася о 20 – 21 годині, тому всі громадяни встигли потрапити додому вчасно, - сказав він.

Як ми писали раніше, у Києво-Печерській Лаврі розпочалася різдвяна служба Блаженнішого митрополита Епіфанія. Це перше богослужіння, яке проводить ПЦУ на території Лаври. Святкова літургія розпочалася о 9:00 7 січня.

Крім того, розповідали про те, що держава розпочне перевірку дотримання пам’яткоохоронного законодавства на території Києво-Печерської та Почаївської лаври, де останні роки відбувалось самовільне будівництво.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #правоохоронці #служба #церква #богослужіння #поліція #Києво-Печерська Лавра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...