• Головна
  • В 2022 році київський метрополітен перевіз понад 160 мільйонів пасажирів
09:35, 4 січня 2023 р.

В 2022 році київський метрополітен перевіз понад 160 мільйонів пасажирів

В 2022 році київський метрополітен перевіз понад 160 мільйонів пасажирів

У 2022 році київський метрополітен перевіз понад 160 мільйонів пасажирів. Це майже вдвічі менше ніж роком раніше – у 2021 році столичне метро перевезло 319 мільйонів пасажирів.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Як повідомляється, найзавантаженішою у київському метрополітені залишається червона лінія, а найменш завантаженою – зелена.

Зазначається, що у новорічну ніч під час повітряної тривоги підземними станціями як укриттям скористалися близько 5 200 людей, із яких майже 400 дітей.

У КМДА нагадують, що інфраструктура метрополітену у цілодобовому режимі працює як укриття та забезпечує найнеобхіднішими умовами: питною водою, санітарними вузлами та можливістю підзарядки гаджетів.

Ми писали раніше про те, що з вівторка, 20 грудня, у Києві відновлять роботу дві станції метрополітену – «Майдан Незалежності» та «Хрещатик», які були зачинені з початку повномасштабного вторгнення рф у лютому.

Також повідомляли, що у Києві викрили механізм заволодіння бюджетними коштами, виділеними на будівництво гілки столичного метро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #метрополітен #метро #статистика #укриття #2022 рік #підземка
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...