• Головна
  • TOP CLINIC DENIS - “Наша мета — створити найкращу клініку в Києві”
Новини компаній
11:12, 28 грудня 2022 р.

TOP CLINIC DENIS - “Наша мета — створити найкращу клініку в Києві”

Новини компаній

Сьогодні для пацієнтів важливо отримати своєчасне лікування, яке буде ефективним. Час має дуже велике значення, тому важливо навіть при незначному дискомфорті виявити істину причину поганого самопочуття. TOP CLINIC DENIS зібрала під своїм дахом, тільки висококваліфікованих спеціалістів, котрі працюють за європейськими стандартами.

Дуже багато пацієнтів під час лікування стикаються з такими проблемами, коли потрібно їхати на огляд до іншого фахівця, або проходити діагностування в іншому місці. Усе це займає вільний час, та збільшує час очікування результатів. Для того, щоб пацієнти мали змогу за короткий проміжок часу дізнатися все про стан свого здоров'я, було прийнято рішення відкрити клініку у форматі All in One. 

Такий формат дозволяє вивести медичні послуги на новий рівень. Приїхавши до клініки Денис, ви можете пройти комплексне обстеження, котре допоможе визначити ваш стан. Для цього вам не потрібно буде кудись їхати, пройти огляд, процедурі, аналізи та діагностику, можна в одному приміщенні.

Такий підхід є сучасним, бо дозволяє детально розібратися у причині хвороби. 

Для кого підходить клініка Денис?

Отримати медичні послуги можуть як дорослі, так і дітлахи. Для малечі створено спеціальні умови. Окреме дитяче відділення допомагає зануритися в атмосферу гри, що позбавляє напруги та поганого настрою. Дуже часто батьки можуть стикатися з проблемами, коли дитина боїться лікарів або таких медичних маніпуляцій, як уколи. 

Засновники медичного центру підійшли до облаштування дитячого відділення, з точки зору психології. Тому тут панує атмосфера казки, де дітям ніщо не нагадує про щось неприємне під час лікування. Проходити огляд ви можете одночасно з дитиною. Весь медичний персонал має спеціальну освіту, котра допомагає знайти підхід до будь-якої дитини. 

Основні направлення клініки ДЕНИС

Медичний центр розташований у 12-поверховій будівлі. У всьому приміщенні розташовані такі медичні відділення:

  • центр для проходження вакцинації. Тут можна зробити як основні вакцинації, так і від ковіду, як для дорослих, так і для дітей;

  • клінічна лабораторія;

  • дитяче відділення;

  • відділ невідкладної медичної допомоги;

  • операційні;

  • доросле відділення;

  • відділ інтенсивної терапії.

Кожне відділення позначене, що дозволяє усім пацієнтам не губитися у клініці, та швидко знаходити потрібний блок. 

Розташовується клініка в голосіївському районі міста Києва. Сюди можна достатньо швидко доїхати як на авто, так і на громадському транспорті. Якщо ви не маєте часу, або змоги приїхати до клініки, але вам потрібна консультація провідного лікаря, тоді ви можете пройти онлайн консультацію. Наявність таких медичних послуг, дозволяють консультування пацієнтів з будь-якого куточка світу. Для того, щоб потрапити до лікаря або пройти консультацію потрібно записатися. Це можна зробити в телефонному режимі, або заповнивши форму на сайті. Тоді наш консультант самостійно вам перетелефонує для з'ясування всіх деталей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...