• Головна
  • На Київщині чоловік обікрав сейф на роботі дружини: поліція затримала зловмисника, - ВІДЕО
16:55, 30 листопада 2022 р.

На Київщині чоловік обікрав сейф на роботі дружини: поліція затримала зловмисника, - ВІДЕО

В Борисполі на Київщині чоловік обікрав сейф в магазині, де працювала його дружина. Крадію вдалося винести близько 40 тисяч гривень. Провівши низку оперативних заходів, правоохоронці встановили зловмисника. Тепер чоловікові загрожує до 8 років ув'язнення.

Про це повідомляє Бориспільське районне управління поліції ГУНП в Київській області.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua" та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

На початку листопада до поліції надійшло повідомлення від продавця одного із магазинів міста Бориспіль про виявлення крадіжки коштів з сейфу у сумі близько 40 тисяч гривень.

Правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини з'ясували, що порушник близько 5 години ранку дістав ключ із сумки дружини та пішов до магазину, де вона працювала. За допомогою ключа крадій легко проник до приміщення та дістав із сейфу кошти. Далі опустив вхідні ролети магазину та пішов із викраденим додому, де повернув ключ та спокійно продовжив спати, аби дружина нічого не помітила, - йдеться в повідомленні.

Провівши низку оперативних заходів, працівники карного розшуку встановили крадія, ним виявився 29-річний киянин, який переховувався в столичній квартирі.

Також оперативники вивили, що фігурант перебував в розшуку в Полтавській області.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі проводять досудове розслідування [ч. 4 ст. 185 ККУ]. Крадію загрожує до 8 років за ґратами.

Також ми повідомляли раніше, що в Києві чоловік викрав пляшки з алкогольними напоями, коли продавчиня на АЗС відмовила йому, посилаючись на комендантську годину.

Окрім того, розповідали про те, що в Києві затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки. Він прийшов до жінки, щоб нібито допомогти по дому, але задушив киянку, викрав особисті речі та зачинив квартиру. За вкрадене він отримав у ломбарді 2 тисячі гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #Бориспіль #крадіжка #кримінал #правоохоронці #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...