• Головна
  • Масована атака рф: ворог готується до нового ракетного удару та залякує мирне населення
16:25, 30 листопада 2022 р.

Масована атака рф: ворог готується до нового ракетного удару та залякує мирне населення

Масована атака рф: ворог готується до нового ракетного удару та залякує мирне населення

Українцям не можна розслаблятися, бо росія не припинить ракетного обстрілу. Водночас панікувати не потрібно – ППО готова до рашистських атак.

Про це повідомив речник командування Повітряних Сил України в ефірі об’єднаного телемарафону.

Найстрашніше ми пережили а лютому-березні місяці, коли нам на голови летіло сотні ракет щодня. Хіба нас можна залякати більше? Так, десь окупанти більше застосують ракет, десь менше, головне, що наші повітряні сили готові до відбиття повітряного нападу, - сказав Юрій Ігнат.

Він підтвердив, що ворог збільшив кількість авіації на аеродромі Енгельс у Саратовській області росії, втім, додав, що основну небезпеку несуть семе ракети для стратегічних бомбардувальників - типу "Калібр", Х-101, Х-555 і наземні "Іскандери". Але спираючись на інфорграфіку від міноборони, в росії їх залишилося не так вже й багато.

Їх вистачить на декілька таких потужних ударів. Але розуміємо, що вони їх ще виробляють і можуть поповнювати запаси, - зазначив Ігнат.

Водночас, керівниця прес-центру сил оборони Півдня Наталя Гуменюк попередила, що росія може завдати масований ракетний удар по Україні будь-якої миті. Наразі основна ціль рф - це залякування та деморалізація мирного населення, аби українці здалися і вимагали припинення війни.

Те, що така атака не сталася на початку тижня, коли вони її планували, і про що було попереджено населення – не треба розганяти як зайву паніку, яку розганяли влада та військові. Це попередження і нагадування про те, що війна триває. Ворог використовує інтервали у 7-10 діб для того, щоб підготувати свої потужності. І, цілком ймовірно, може нагнітати таку ситуацію, – зазначила  Гуменюк.

Нагадаємо що 23 листопада, росія здійснила черговий масований обстріл всієї території України, зокрема ракети російських окупантів влучили в один з інфраструктурних об‘єктів столиці. Були влучання в приватні будинки та інфраструктуру, є загиблі та постраждалі.

Також ми розповідали, що на Київ летіла 31 ракета, 21 з них збили ППО.

44.ua у Телеграм: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #Юрій Ігнат #ППО #ракетний обстріл
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...