• Головна
  • Opti Taxi у Києві: лови знижки, отримуй бонуси та приймай участь у ініціативах бренду
Партнерський матеріал
15:03, 30 листопада 2022 р.

Opti Taxi у Києві: лови знижки, отримуй бонуси та приймай участь у ініціативах бренду

Партнерський матеріал

sUqQ0hHFXmwVBeymFpQ_ihX5Bs74XmyBl2wEc6AL-Kaj0pJfQn6KudTml8kNDej9K5q8NZU-I5eJ6zeCWo0tarYFpN-YkZQIW8WGPPcBW4PRZKGq5dQnUJHyF72zqWsOVoKXBZUEqOLS_Y8zprLA0HxHs_bfXtJRRjptCIsNsQXOvmdO7lBwu2N86rk32g

2022 рік став найважчий в історії України і у житті майже кожного нашого співгромадянина. Але випробування часто стимуляють на нові звершення і ініціативи. 

Саме ціми принципами і керується команда найбільшого сервісу таксі в країні. Під самісенький кінець сезону бренд підводить підсумки та ще раз нагадує про своє ініціативи та проекти.

Звісно, кожен з вас може отримати подарунки, знижки та бонуси від Opti Taxi та численних партнерів! Як це зробити? - Дізнавайся у цій статті! 

Opti Taxi розширює географію присутності 

Компанія була заснована в 2005 році Петром Ковтуном під брендом «Оптимальне таксі 579». До кінця 2000-х років мережа «Оптимальне таксі» увійшла до числа найбільших приватних перевізників у столиці та запровадила свою діяльність в інших великих містах України.

У 2019 компанія провела масштабний ребрендинг, за результатами якого з'явилася група компаній «Opti Global» під спільним брендом «Опті». Тоді ж компанія презентувала власний додаток. У додатку є можливість замовити близько 10 окремих транспортних послуг, можливість замовлення адресної і кур'єрської доставки, а також покупки квитків на всі види залізничних, автобусних та авіарейсів.

У 2022 року компанія Опті вже має філії в 39 містах вільної України. Відтепер найкращі транспортні послуги за оптимальними тарифами можуть отримати і мешканці Ужгороду, Полтави, Чемерівців, Городку та Дунаївцях. 

Але це все ще не все! 

Тільки зараз, ви можете отримати приємні бонуси і від найбільших онлайн-банків країни - A-банку та sportbank.

Як отримати кешбек від A-банку у 10% та 5% від sportbank?

  • завантажуйте додаток Opti Taxi;
  • оплачуйте поїздки у своєму місці зі своїх карток одно з банків;
  • отримайте кешбек від A-банку у 10% та 5% від sportbank на свої картки;

“Розшук дітей” від Opti Taxi та Національної поліції України: допоможи у своєму місті 

DE6QrKA63DTuBMAWhHMX__cPxOw4QI50DUTLkfwnD6gepGffpsrILARBRnoAPTuxOcayLTHrRzL5mEzdi2Ll7CkWVYaiCnq1rR1tnP2IyEyGcPoSGpNq0HG_5yvfdF7vwoY4cr6o5Wep3ShPV-PtMsOb-XRO6PoYr0PVHcU1FLzKKb1ALLpDv-JZLmAj9w

Найбільший сервіс таксі в України приєднався до ініціативи “Пошук дітей” від Національної поліції України. Відтепер кожен водій компанії та пасажири з активними поїздами зможуть доєднатися до розшуку дітей у всіх вільних регіонах країни.

Проект “Розшук дітей” від Національної поліції України спрямований на допомогу правоохоронцям у встановленні місцеперебування неповнолітніх осіб. В деяких випадках допомога населення є вкрай необхідною, особливо в умовах воєнного стану в країні.

Opti Taxi має філії у 36 містах країни та співпрацю з тисячами досвідчених водіїв. Клієнтами сервісу є мільйони українців з різних куточків країни. Об'єднання зусиль працівників Національної поліції України та громадян зможе знизити навантаження на правоохоронну систему в умовах воєнного стану та допомогти батькам чи опікунам зниклих дітей у їх пошуках.

Як саме ви можете допомогти у пошуку дітей?

  • якщо ви водій, то відкривайте свій робочий застосунок та ловіть повідомлення від НПУ з інформацією про зниклу  у вашому місті дитину та опис  її зовнішності;
  • якщо ви пасажир з активною поїздкою, замовленою через додаток Opti Taxi, то ви також отримаєте повідомлення з описом зниклої у вашому місті дитини з описом її зовнішності;
  • за можливістю роздивляйтесь на вулицях вашого міста та відшукуйте дитину, зовнішність якої збігається з описом зниклої дитини;
  • якщо, ви знайшли дитину, ознаки якої збігаються з описом від НПУ, то при першій же можливості зв'яжіться з правоохоронцями за коротким номером “102”

Opti Global та STARLIFE: відвоюємо країну разом

0X5GMLz77avm2TPkeLaOCkB6bRbXiJJSr5SPsIWtB8Wbdep55AgFe1_uihNYte27oD08w8IT27XmreUwS72ciDaXmH4rvPPJfit9T0HC5CRW5VckaaBI4ze22zeTD7bJF-UG0B_9tTQmV7Whe5Ku5Y1QSchML5jMf2iEVU5XgjYGVjfLO1g1hSBsEZ0hdQ

14 жовтня, у свято Дня захисників та захисниць України, найбільший сервіс таксі у країні розпочав партнерство з благодійним фондом STARLIFE.

Після початку війни волонтером вдалося побудувати мережу постачання усього необхідного для ЗСУ та ТрО по всій країні, де точиться спротив російській військовій агресії.

Волонтери STARLIFE збирають замовлення від частин ЗСУ та ТрО з усієї України та доставляє їх кожному нашому солдату. Щоденно команда робить більше ніж 10 відправок з армійською амуніцією, медикаментами, продуктами та водою.

Але для перемоги цього може бути недостатньо. Закликаємо не припиняти підтримку наших захисників та підтримати волонтерских рух. 

Будемо щиро вдячні за кожну гривню, яку ви надасте в рамках акції від Opti Global та STARLIFE. Ваші кошти підуть на такі потреби:

  • закуп дронів-камікадзе, дронів-розвідників та катапульт для БПЛА;
  • придбання автобусів та карет швидкої допомоги;
  • надання військовим високоякісної та сучасної військової форми, тактичних рюкзаків, рукавичок тощо;
  • комплектацію військових підрозділів касками, налокітниками, спальниками, раціями, ліхтарями, акумуляторами та іншим;
  • придбання тепловізійних прицілів, та решти важливих для фронту технічних приладів.

Разом ми можемо не тільки вибороти свободу для всіх українських міст, а й збудувати краще майбутнє. https://starlife1.com/charity/

OptiTaxi:рух надихає

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Opti Taxi у Києві таксі Київ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...