• Головна
  • Як взяти участь у держзакупівлях?
Новини компаній
11:59, 29 листопада 2022 р.

Як взяти участь у держзакупівлях?

Новини компаній

Тендери – це чудова можливість для кожного. Державні компанії, оголошуючи тендери, в кінцевому підсумку отримують якісні послуги на вигідних умовах - вони можуть вибирати з усіх учасників тендеру, які подали заявки, і укладати договір з представником бізнесу, який зробив найбільш вигідну пропозицію.

Де шукати тендери?

Можна скористатися послугами сайту Tenderbot.kz. Наприклад, тут можна знайти покупки надрокористувачів або замовлення за багатьма іншими напрямками діяльності: продаж товарів, надання послуг. Тендери варіюються від створення мобільних додатків до будівництва міжміських магістралей і цілих житлових кварталів в містах. Кількість галузей, в яких можна отримати участь, дуже велике.

Онлайн-сервіс Tenderbot є ефективним інструментом не тільки для державних компаній, а й для учасників торгів. Основними перевагами сайту є такі моменти:

1. Швидкий пошук порядків, що цікавлять, за допомогою 16 фільтрів. Можна налаштувати регіон, сферу діяльності і багато інших параметрів.

2. Можливість участі всіх бажаючих, включаючи нерезидентів Казахстану.

3. Не тільки особисті заявки, а й колективні - об'єднуються з партнерами для участі в держзамовленнях.

4. Повністю прозора система.

5. Подати заявку можна, зв'язавшись з онлайн-консультантом - він розповість вам всі особливості і допоможе правильно і якісно оформити участь в тендері.

Основні функції послуги Tenderbot.kz безкоштовні. Ви також можете отримати платну підписку, яка дасть кілька переваг перед іншими учасниками. Зокрема, портал держзакупівель пропонує налаштування власного бота, який буде відправляти список актуальних тендерів на вашу електронну адресу - так ви не пропустите нічого цікавого. Це зручно і вигідно.

Джерело: https://tenderbot.kz.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...