• Головна
  • Огляд моделей електрокамінів від Astra Flame
Новини компаній
22:53, 24 листопада 2022 р.

Огляд моделей електрокамінів від Astra Flame

Новини компаній

В даний час види електрокамінів існує безліч, і продукція компанії Astra Flame тому підтвердження.

У цій статті на вас чекає огляд моделей електрокамінів, їх особливостей і характеристик, а також порад щодо вибору аби допомогти купити електрокамін.

Незалежно від того, чи ви хочете створити затишний, але мінімалістський простір або зробити все можливе з дійсно вражаючим ремонтом кімнати, електричний камін задовольнить ваші потреби. Тут ми розглянемо різні типи електричних камінів і як вони підходять для різних приміщень.

Отже, почнемо огляд електрокамінів від Astra Flame.

Звертаючи увагу на характеристики, варто звернути увагу на конструкцію.

Вбудовані електричні каміни є найпопулярнішим видом електрокамінів в інтер’єрі, оскільки вони ідеально підходять для стін та телевізійних інсталяцій, особливо коли бажаний зовнішній вигляд є повною безшовною інтеграцією з рештою кімнати.

Автономні камінокомплекти

Вони щільно прилягають до стіни, але вони виглядають як звичайний камін. Це гарний вибір, якщо ви хочете розпалити вогонь у кімнаті, де немає димаря.

Існує також широкий вибір камінних рамок, які виготовляються з різних видів матеріалу та широкого вибору дизайнів. Саме тому продукція підходить як для класичних інтер'єрів, так і сучасних з мінімалістичним дизайном.

Огляд моделей електрокамінів від Astra Flame, фото-1

Види полум'я 3D та 2D

Ефект полум'я прикрашає ваш будинок, надаючи можливість вибору. Використовуючи сучасний пульт дистанційного керування, можна додати прохолодне блакитне полум'я або вибрати чудове помаранчеве свічення.

Яскравість вогню регулюється на ваш смак за допомогою кількох колірних способів перемикання. З цим каміном, що потріскує, сімейні вечори кіно стають ще затишнішими.

Насолоджуйтесь усіма сучасними зручностями з дистанційним керуванням, регульованим полум'ям та кольором, а звуки вогню м'яко відправляють вас у режим повного розслаблення.

Огляд моделей електрокамінів від Astra Flame, фото-2

Режим обігріву

Електрокаміни справді можуть зробити кімнату затишною. А здатність швидко забезпечити локалізоване тепло означає, що ви можете використовувати свій електрокамін, щоб забезпечити додаткове тепло у кімнаті, в якій ви знаходитесь, коли та як вам потрібно.

Моделі електрокамінів від Astra Flame здатні обігріти площу розміром 20 кв м - ідеальний варіант для невеликих будинків і квартир і 40 кв м - моделі камінокомплектів Прометей, Артеміду та електрокамін Гефест.

Електричний камін забезпечує додаткове тепло. Вони майже на 100% ефективні. Це означає, що енергія практично не витрачається марно, оскільки вся електроенергія перетворюється на тепло.

Дистанційне управління

Всі наші електричні каміни оснащені дистанційним керуванням, тому ефект полум'я та керування нагріванням можна контролювати за допомогою одного пульта дистанційного керування. Це дуже зручно.

Звуковий модуль

Варіантів електричного каміна зі звуковими ефектами не так багато на ринку, але є в лінії виробництва компанії Astra Flame.

Деякі моделі електрокамінів, такі як Орегон, Камінокомплекти Техас, Арізона, Вірджинія та Монтана мають вбудований звуковий модуль. Це видає автентичний тріск, притаманний звичайних дров'яних печей. Цей вбудований динамік – відмінна функція, яка робить процес ще більш реалістичним.

Крім того, більшість електрокамінів також можуть відображати ефект полум'я без тепла, тому ви можете насолоджуватися атмосферою палаючого осередку цілий рік.

Незалежно від того, чи ви орендуєте квартиру або володієте нею, у вас має бути зручне місце, яке можна було б назвати будинком. Ми постійно шукаємо нові способи допомогти вам почуватися комфортніше вдома і з нетерпінням чекаємо на можливість поділитися цими інноваціями з вами. Зрештою, найголовніше, про що піклується Astra Flame, це ваш комфорт та задоволення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...