• Головна
  • Над Київщиною сили ППО відбили декілька ударів російських військ, - ФОТО, ВІДЕО
17:14, 15 листопада 2022 р.

Над Київщиною сили ППО відбили декілька ударів російських військ, - ФОТО, ВІДЕО

Над Київщиною сили ППО відбили декілька ударів російських військ, - ФОТО, ВІДЕО

У Київській області сили протиповітряної оборони збили кілька об’єктів, які були запущені російськими військами по території України. Спочатку начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов показав ракету, яка летіла над одним з районів регіону. Також показав роботу ППО та уламки збитих ракет.

Відео він оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

Ця ворожа ракета пролетіла саме над одним із районів Київщини.Прошу усіх залишатись в укриттях. Загроза повітряної атаки окупантів триває. Ця ворожа ракета пролетіла саме над одним із районів Київщини, - розповів очільник поліції.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин Києва, регіону та України, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Також Нєбитов повідомив, що сили ППО збили ворожу ракету на Київщиною.

Ворог не зупиняється і продовжує атакувати. Залишайтесь в укриттях. Загроза триває. Збиття ворожої ракети на Київщині. Дякуємо силам ППО за блискучу роботу.

Пізніше, глава поліції Київської області показав вирву та уламки ракети окупанті, які виявили поліцейські поряд з одним із населених пунктів Київської області.

Частини смертельної зброї знайшли на полі. Дякуючи силам протиповітряної оборони вдається дати гідну відсіч ворогу. Потерпілих в даному районі немає.

Нагадаємо, що окупанти завдали ударів по Києву та області. Зафіксовано влучання у житлові будинки в Печерському районі. Внаслідок обстрілів, за словами мера Києва Віталія Кличко, половина міста залишилась без електроенергії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #обстріл #ППО #правоохоронці #Андрій Нєбитов #оборона #ракети
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...