• Головна
  • Чи скасують відключення світла у Києві: у ДТЕК дали відповідь
16:06, 14 листопада 2022 р.

Чи скасують відключення світла у Києві: у ДТЕК дали відповідь

Чи скасують відключення світла у Києві: у ДТЕК дали відповідь

Наразі у Києві та області запроваджені стабілізаційні відключення електроенергії. І це поки що оптимістичний сценарій, оскільки ситуація може бути гіршою.

Про це повідомив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарукв ефірі телемарафону.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини Києва, області та України.

За його словами, у регіоні можуть бути ще й аварійні відключення, бо росіяни завдали удар по унікальному енергетичному обладнанню, яке неможливо замінити, його треба виготовити.

Він зазначив, що даний об’єкт тільки відремонтували після попередніх обстрілів. Саме тому запроваджувалися аварійні відключення.

Зараз програма максимум – мати графіки, їх виконувати і жити по ним. Сподіваємося, що зможемо відремонтувати і наступні елементи, – наголосив Сахарук.

Раніше ми писали, що у зв’язку з тимчасовим вимкненням електромереж, містяни скаржаться на відсутність зв’язку. В Київській міській військовій адміністрації пояснили, чому так відбувається.

Також розповідали про те, що в Києві під час морозів дефіцит потужності зросте щонайменше вдвічі. Тому взимку електрику можуть відключати на 10–12 годин на добу. І це ще не найжорсткіший сценарій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #електроенергія #світло #вимкнення #графіки #ДТЕК
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...