Новини компаній
16:18, 8 листопада 2022 р.

Катаємося на роликах в Києві

Новини компаній

Роллердроми – це звичайно ж чудове місце для проведення свого вільного часу, проте залишмо їх до настання періоду перших холодів. Якщо ви проживаєте в місті Київ чи просто гостюєте тут, а також хочете гарно й цікаво провести свій час, тоді мерщій беріть в руки свої роликові ковзани https://rollerland.com.ua/ua, адже сьогодні – найкращий час аби досхочу ганяти на роликах набережними, парками та навіть стадіонами.

Раптом у вас немає під руками нової пари, тоді пропонуємо разом із нами розшукати чудове місце для їх придбання та ознайомитися з основними моментами вибору ідеальної пари роликів.

Катаємося на роликах в Києві, фото-1

Як правильно обирати ролики, на що варто звернути увагу?

Ролики – не кросівки. На відміну від них вони не зношуються, саме тому процес їх вибору радимо починати саме з примірки. Перш за все відзначимо що у роликах (на відміну від домашніх тапочок) надто зручно не буде оскільки саме по собі взуття щільно охоплює ноги. Проте при цьому вони не повинні тиснути та передавлювати, в той час, як всі кріплення повинні працювати без будь-яких збоїв, при цьому надійно фіксуючи ногу без будь-якого ризику її підвернути у самий невідповідний момент.

Крім того, серед інших важливих моментів, що на них варто звернути увагу у процесі вибору роликів, також варто виділити наступні:

  • Бренд виробник. Це вкрай важливо оскільки ролики являються сучасним високотехнологічним продуктом, котрий варто купувати лише у перевірених та надійних виробників. Лише так можна бути впевненим у тому, що та чи інша модель роликів буде оригінальною та виготовленою зі 100% надійних матеріалів з комплектуючими.
  • Важливими також можуть бути такі особливості роликів як з довгою та з короткою рамою, розсувні черевики, колеса малого або ж великого діаметру.
  • Також час від часу покупці полюбляють обирати ролики виходячи з їх якості чи жорсткості черевика та інших специфічних характеристик. А ще ні в якому разі не варто забувати й про обов'язкове врахування індивідуальної форми стопи.

Широкий вибір роликових ковзанів за найкращими цінами українського ринку знайдете в інтернет-магазині RollerLand

Катаємося на роликах в Києві, фото-2

Якщо ви давно мрієте купити роликові ковзани Україна ціна яких вас цілком задовільнить, радимо вам зазирнути в онлайн каталог відомого на території нашої мальовничої країни інтернет-магазину роликів RollerLand. Увазі всіх без виключення клієнтів тут представлений широкий вибір роликових ковзанів на будь-який смак та вподобання. Зокрема є тут кращі моделі для чоловіків, жінок та дітей, а також найширший вибір захисту та комплектуючих із запчастинами, а саме:

  • захист та шоломи;
  • сумки й рюкзаки;
  • шкарпетки, а також колеса;
  • підшипники та оськи;
  • втулки й рами;
  • баклі та безліч іншого.

Незалежно від того, захочете ви купити роликові ковзани Seba fr1 80 чи може вироби будь-яких інших торгових марок, а в RollerLand ви знайдете все та навіть більше. Саме тут діють невисокі ціни на дійсно якісні та оригінальні ковзани з аксесуарами виробництва таких брендів як K2, Rollerblade, Matter, Seba, Fila, Dakine, Powerslide, Hyper, Lasting, Osprey, USD. Діє також безкоштовна доставка в місті Київ на замовлення кур'єром, а також швидка доставка по території України популярною транспортною службою «Нова Пошта». Для того аби мати змогу отримати більш детальні професійні консультації стосовно вашого замовлення, обов’язково зателефонуйте представнику інтернет-магазину роликів RollerLand за одним із номерів телефонів:

  • (067) 117-71-10;
  • (050) 161-52-91;
  • (063) 011-84-51. 
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...