• Головна
  • Куди піти у Львові: тринадцять цікавих закладів
Новини компаній
17:00, 6 листопада 2022 р.

Куди піти у Львові: тринадцять цікавих закладів

Новини компаній

Жителі України люблять Львів не тільки через його красиві історичні місця та багате культурне життя, але й через велику кількість різноманітних закладів, які пропонують не тільки спробувати смачну їжу та напої, але й цікаво провести час. Але через такий достаток, у людей, які тільки приїхали, часто виникає питання «куди піти у Львові». Тому розглянемо тринадцять найяскравіших закладів, які обов’язково слід відвідати, якщо ви відвідаєте місто. 

Куди піти та що спробувати 

Якщо ви не можете вирішити, з яких саме закладів почати знайомитися з містом, то ми рекомендуємо обрати:

  • «Churrasco Grill & Wine». Ідеальне рішення, коли хочеться чогось дійсно смачного. Тут ви можете замовити хінкалі та насолодитися ними з вином. Чудове поєднання. Ще одна перевага полягає в тому, що можна скористуватися послугами доставлення.

  • «Bar Mushly» – це варіант, для людей, які люблять морепродукти. Це перший у Львові заклад, який спеціалізується саме на них. Тому, якщо ви хочете свіжих креветок, мідій, восьминогів та інші дари моря – вам варто завітати саме сюди. 

  • «Будинок Легенд». Це місце має не тільки смачну кухню, але й цікавий інтер’єр. В кожному залі – своя атмосфера, яка показує певний період життя міста. 

  • «Epic Cheeseburgers». Якщо ви любите американську кухню та бургери, то вам саме сюди. Тут ви знайдете великий вибір та дуже велике різноманіття. В тому числі є варіанти й для людей, які не їдять м’ясо. 

  • «Ресторація Бачевських». Якщо рекомендувати місця, які варто відвідати, то просто неможливо не згадати про цей ресторан. Тут ви можете спробувати найсмачніші страви галицької, української, єврейської та європейської кухонь. 

  • «Мазох». Атмосферний заклад, якій дійсно вражає. Хочете додати трохи чогось пікантного у своє життя – вам точно сюди. Проте слід враховувати, що легка атмосфера садомазохізму прийдеться до смаку далеко не всім. Та хоча б раз його все ж слід відвідати. 

  • «Plove House». У Львові можна знайти все що завгодно. Навіть місця, де подають найсмачніші страви східної кухні. Потрапивши сюди, ви точно зможете відчути атмосферу Азербайджану. 

  • Театр пива «Правда». Ще один заклад, який знаходиться у самісінькому центрі – на Площі Ринок. Тому сюди можна зайти хоча б на одне пиво. Хоча гарний смак та великий асортимент, точно будуть стимулювати посидіти ще. Також тут періодично проводяться концерти, завдяки чому можна насолоджуватися не тільки пивом, але й живою музикою. 

  • «Світ кави». Одна з самих популярних кав’ярень міста, яку точно рекомендована всім шанувальникам напою. Зранку також можна поласувати сніданком. 

  • «Човен». Невеликий пивний бар, який можна знайти на вулиці Вірменській. Там вас чекатимуть смачні закуски та шістнадцять видів аутентичного, крафтового пива. Різні зали мають різне оформлення. 

  • «Вірменка» – це ще одна кав’ярня, яку обов’язково слід відвідати. Та ще один заклад на вулиці Вірменській. Культове місце з затишною атмосферою та смачними десертами. 

  • «Вероніка». Цей заклад працює у Львові вже понад двадцять років. Що свідчить про те, що тут смачно та затишно. Якщо ви подорожуєте з сім’єю – це ідеальний варіант, щоб перекусити, поїсти чи просто випити кави. 

  • «Чотири чебуреки». Вулична їжа також добре розвинута в місті. Тому якщо вас цікавить смачний та доволі незвичний перекус – спробуйте ці унікальні чебуреки. Тут вони є навіть з вишнями.

Тринадцять закладів – це лише дрібничка для Львову. Оскільки у місті є набагато більше ресторанів, кафе, кав’ярень, які варті того, щоб в них сходити. Тому приїздіть та пробуйте. Вас обов’язково чекає багато гастрономічних відкриттів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...