• Головна
  • Вигідна купівля квитків Київ-Анталія: надійний перевізник
Новини компаній
10:36, 7 листопада 2022 р.

Вигідна купівля квитків Київ-Анталія: надійний перевізник

Новини компаній
Вигідна купівля квитків Київ-Анталія: надійний перевізник, фото-1

У зв'язку з воєнними діями на території України зріс попит на автобусні перевезення. Перельоти до інших країн стали неможливими, тому туристичні оператори запропонували доступний варіант переміщення між країнами – автобусні перевезення. Звичайно, такий варіант вимагає більшого часу, і дорога буде не такою комфортною, як на літаку, але доступна вартість та професійність туроператорів дозволяють зробити подорож приємною. Найбільший попит мають квитки на автобус Київ-Стамбул-Анталія, які можна придбати за посиланням https://moreturov.kiev.ua/uk/kiev-antaliya/

Вибір туристичного оператора

Споживачам пропонується багато можливостей для подорожі з однієї країни до іншої. Але чи можна їм довіряти? Чи зможете ви дістатися комфортно? Чи продумані всі нюанси? Щоб не турбуватися про це, краще довіритись перевіреному та надійному оператору МТ-Premium. Багаторічний досвід роботи дозволив отримати заслужену репутацію у клієнтів та забезпечити професійне обслуговування. Перш ніж ви зробите вибір квитка, потрібно знати, що може вплинути на його вартість:

  • Тариф. Є стандартні тарифи, а є ті, які включають додаткові послуги, наприклад додатковий багаж;
  • Сезон. У святкові вихідні вартість квитків може підвищуватись;
  • Акційні пропозиції від перевізника.

За якими маршрутами працює оператор?

МТ-Premium розробив оптимальний маршрут:

  • Київ;
  • Житомир;
  • Вінниця;
  • Кам'янець-Подільський;
  • Хмельницький;
  • Чернівці;
  • Львів;
  • Одеса;
  • Умань;
  • Дніпро;
  • Запоріжжя;
  • Кривий Ріг;
  • Кропивницький;

Поїздки здійснюються у Стамбул та Анталію через Румунію (місто Констанца) і Болгарію. За потреби можна скористатися додатковою послугою – покупкою квитка до будь-якого міста Туреччини, наприклад Анкара, Кемер, Аланья та Сіде. Всі маршрути опрацьовуються, і вибираються тільки безпечні напрямки, які будуть оптимальними як за часом перевезення, так і зручністю. Залишилися питання щодо купівлі квитка Київ-Анталія? Звертайтеся до туристичного оператора МТ-Premium та отримайте відповіді на запитання.

Вигідна купівля квитків Київ-Анталія: надійний перевізник, фото-2

Яка вартість квитка та тривалість поїздки?

Усі квитки мають власну ціну, яка може залежати від деяких факторів. Розглядаючи середню вартість проїзду в один бік, встановлена ​​ціна 100-150 $. Тривалість поїздки займатиме: до Стамбула – 30-35 годин, а до Анталії – близько 40 годин. Для зручності перевезення використовуються сучасні транспортні засоби, обладнані комфортними сидіннями, доступом до Інтернету та іншими зручностями. Купити квиток Київ-Стамбул ви можете у зручний для себе час.

Вигідна купівля квитків Київ-Анталія: надійний перевізник, фото-3

Для уточнення виду транспорту, на якому здійснюється перевезення, можна звернутися до консультантів туристичної агенції МТ-Premium. Весь автопарк обов'язково проходить перевірку перед кожним відправленням у рейс. Усі водії – кваліфіковані спеціалісти з багаторічним досвідом. Бажаєте купити квиток на автобус Київ-Анталія? Ви знаєте де це можна зробити.

Особливості поїздки

Відповідно до слів директора з маркетингу туристичної агенції МТ-Premium, Яни Карпенко, у наступному сезоні, у зв'язку з тим, що на території України припинилися пасажирські авіаперельоти, було запущено програму з автобусних перевезень до Туреччини. Найбільш популярними стали міста: Анталія, Стамбул, Кемер та інші. У клієнтів є можливість обрати будь-яке місто Туреччини.

Поїздки до Стамбула проводяться щодня з Києва. Для бажаючих відвідати Анталію, виїзд проходить кілька разів на тиждень. Рейси України-Туреччина проводитимуться цілий рік, що дозволить усім бажаючим відвідати іншу країну. Для поїздки обов'язково потрібно мати біометричний паспорт, оскільки маршрут проходитиме через кілька країн, що перебувають у Євросоюзі (Румунію та Болгарію).

Вигідна купівля квитків Київ-Анталія: надійний перевізник, фото-4

Прямі рейси Київ-Анталія є найбільш популярними, але зверніть увагу на те, що переїзд автобусом з маленькими дітьми може бути не комфортним, оскільки дорога довга. Для сімей пропонується можливість подорожувати літаком з іншої країни: Молдови або Польщі, в які буде організовано трансфер із міст України.

Компанія МТ-Premium створює максимально зручні умови перевезення для пасажирів Київ-Стамбул, що купили квиток, або на інші напрямки. Для уточнення всіх питань чи оформлення поїздки можна звернутися до консультантів оператора.

Комфорт та безпека поїздки

Подорожуючи із сім'єю, хочеться переконатися, що поїздка буде безпечною та комфортною. Саме з цієї причини багато хто обирає співпрацю з «Море Турів Преміум». Компанія має досвід роботи у сфері подорожей, має великий автопарк якісних транспортних засобів, пропонує переїзди перевіреними маршрутами та робить все для комфортного перевезення клієнтів. Придбати квиток на автобус Україна-Анталія ви можете у зручний для себе час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...