• Головна
  • Як відсвяткувати Новий рік у Львові
Новини компаній
11:15, 3 листопада 2022 р.

Як відсвяткувати Новий рік у Львові

Новини компаній

Зараз саме той час, коли вже потрібно активно планувати, чим зайнятися на Новий Рік. Одним з міст, яке традиційно обирають українці для відпочинку – є Львів. Він вже багато років поспіль займає перше місце у рейтингах. І це зовсім не дивно, оскільки місто Лева з першого погляду підкорює серця. 

Навіть декілька днів у місті можуть суттєво покращити настрій. Але для того, щоб не виникало ніяких проблем, слід одразу подумати де ви будете жити, які місця відвідувати тощо. 

Як знайти житло у Львові 

Місто має розвинену інфраструктуру для туристів. Тому тут можна знайти житло на будь-який смак та фінансові можливості. У Львові доволі багато хостелів, готелів та просто апартаментів, які здаються подобово. 

Краще за все вибирати місця, які знаходяться в центрі міста. Так ви будете в пішій доступності від усіх цікавих місць та розваг, які обов’язково варто відвідати під час відпочинку. До того ж саме цю частину сильніше за все прикрашають перед різдвяними святами. Ви можете обрати готель Oysters & Bubbles Gastro Hotel та прямо з вікна любуватися площею Ринок. 

Чим зайнятися 

У Львові багато місць, які слід відвідати. Тут все залежить від того, що вам більше подобається. Це можуть бути історичні пам’ятки та музеї, затишні кав’ярні та шумні паби та звичайно не слід забувати про святкову ярмарку, яку кожного року облаштовують на головній площі міста. 

Якщо ви не хочете нічого впустити, можна скласти орієнтовний маршрут та вписати в нього всі місця, які хочете відвідати. Но й звичайна прогулянка містом може надовго запам’ятатися. Тому, якщо ви не великий прихильник планування – можна просто вийти на вулицю та під час прогулянки заходити в місця, які вас зацікавили. 

Які сувеніри привезти 

Коли ви опинитесь у міста Лева, то на власні очі зможете впевнитися, що проблеми з сувенірною продукцією там немає. Єдине, що може викликати складнощі – обрати що саме ви хочете, оскільки асортимент дійсно гігантський. 

Під час свят на площі буде організована велика ярмарка, де можна буде знайти й аутентичні подарунки, й тематичні різдвяні та новорічні дрібнички, й багато різних смаколиків на будь-яких смак. Крім того, у центрі доволі багато сувенірних лавок та магазинів. 

Найпоширенішими подарунками зі Львова є: 

  • Кава. Першу кав’ярню у місті було відкрито ще у 1829 році. З тої пори Львів можна вважати кавовою столицею України. Також можна звернути увагу на різні дрібнички для приготування та сервірування. 

  • Шоколад. Багато у кого Львів асоціюється з «Львівською майстернею шоколаду», але крім неї є ще багато цікавих варіантів. Це універсальний подарунок, який можна підібрати для кожного.  

  • Різні локальні солодощі, такі як пряники, марципани, карамель. 

  • Пиво та настоянки, які вже давно відомі далеко за межами Львові. 

Крім цього можна вибрати стандартні сувеніри з цікавими, тематичними зображеннями. Магніти, чашки, футболки та інший одяг, вироби зі скла тощо.

То ж не зволікайте, про бронювання номерів слід подумати заздалегідь, тому що через великий попит місць у готелях Львова може просто не лишитися. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...