• Головна
  • Скільки дітей народилося в Києві за 250 днів війни
13:48, 1 листопада 2022 р.

Скільки дітей народилося в Києві за 250 днів війни

Скільки дітей народилося в Києві за 250 днів війни

У Києві після початку широкомасштабного вторгнення армії рф в Україну народилися 11 304 малюки. Крім того, за 250 днів війни в столиці одружилися 19 669 пар.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської деравної адміністрації.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Серед новонароджених – 207 двієнь та дві трійні.

За 250 днів повномасштабної війни в Києві народилися 11 304 малюки. Із 24 лютого у столиці народилося 5 903 хлопчики та 5 401 дівчинка. За цей час у столиці одружилися 19 669 пар, – йдеться в повідомлені.

Зазначимо, що в Україні спростили процедуру витрати компенсації за «пакет малюка». Так, якщо раніше батьки могли зробити це лише у спеціальних магазинах, з якими було укладено відповідну угоду, то нині сім'я може витратити кошти фактично у будь-якій торговій мережі на потреби дитини.

Крім того, ми писали, що в Києві понад 200 дітей різного віку лише цього року потребували екстреної медичної допомоги та госпіталізації через отруєння токсичними речовинами.

Також розповідали про те, що в Києві правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності батьків учня, який тривалий час знущався з однокласника.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #народження #малюки #дитина #одруження #пара
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...