Новини компаній
17:20, 31 жовтня 2022 р.

Підбір деталей за VIN-кодом

Новини компаній
Підбір деталей за VIN-кодом, фото-1

Кожен транспортний засіб має унікальний номер VIN. Цікавим є те, що праворульні японські машини його не мають, але мають номер кузова. За допомогою спеціальних програм номер дозволяє визначити модель двигуна, вид коробки передач, дату виробництва, комплектацію авто і багато іншого. Код також вказується в реєстраційному свідоцтві. Якщо ваше авто ближче, ніж документи, то знайти код можна на кузові під лобовим склом, там, де кріпиться амортизатор. Але, залежно від типу авто, його розташування може змінюватися.

Одного стандартного типу розшифровки VIN немає, оскільки кожен виробник надає інформацію відповідно до своїх алгоритмів. Код може бути представлений іноземною мовою або у вигляді символів, тому без використання спеціальної програми не обійтись. На вашому автомобілі виникла поломка, і ви бажаєте підібрати якісні запчастини за допомогою VIN-коду? Тоді переходьте на офіційну сторінку "АльтСтар".

Як здійснити пошук?

Знайти потрібні деталі серед великої різноманітності деталей не просто, тому потрібно виконати кілька порад:

  • Перейдіть на офіційний сайт автозапчастин Altstar;
  • Введіть у пошуковому рядку VIN-код;
  • Система в автоматичному режимі надасть результати;
  • Для спрощення всі товари будуть відсортовані за категоріями;
  • Вибрали те, що потрібно? Додайте товар у кошик;
  • Вказуйте дані для оформлення покупки та надсилайте заявку;
  • Менеджер найближчим часом зв'яжеться з вами для уточнення деталей замовлення;

«АльтСтар» надає гарантію на весь придбаний товар та пропонує вигідні умови оплати та доставки. Отримати повноцінну консультацію можна за номером, вказаним на офіційній сторінці. Також ви можете написати запит на електронну пошту. На сайті розміщені всі контакти та точки видачі товарів, що дозволить обрати зручне місце отримання товару.

Особливості обслуговування

Компанія пропонує вигідні умови співробітництва як для роздрібних, так і для оптових покупців, постійно виставляючи акційні пропозиції. Імпортер співпрацює з усіма відомими брендами-виробниками деталей для автомобілів, тому проблем з вибором не виникне. Не забувайте відвідувати розділ «Новинки», де пропонуються сучасні товари за доступними цінами. Каталоги постійно оновлюються, що полегшує пошук деталі. Незалежно від того, який у вас автомобіль, все необхідне ви зможете знайти в «АльтСтар».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...