• Головна
  • Чи існує мода на міжкімнатні двері
Новини компаній
13:12, 18 жовтня 2022 р.

Чи існує мода на міжкімнатні двері

Новини компаній

Модні тенденції в оформленні сучасних житлових інтер'єрів - таке ж звичайне явище, як і мода на одяг. Кожен господар намагається облаштувати своє приміщення не просто на свій смак, а й відповідно до популярних дизайнерських напрямків. У свою чергу, кожен виробник, що поважає себе, намагається представити ринку найбільш затребувані моделі дверей. До таких вже не відносяться звичайні пофарбовані в білий колір двері, які були однаковими в кожному будинку ще кілька десятків років тому. Компанія DveRoMan пропонує дерев’яні двері міжкімнатні у Києві, які можна вибрати та купити на сайті магазину.

Мода на міжкімнатні двері

Сьогодні асортимент міжкімнатних дверей представлений величезним модельним рядом:

  • пластикові та дерев'яні;

  • суцільні та зі вставками;

  • з ф'юзингом та без;

  • типові та нестандартні.

Двері міжкімнатні є одною з головних прикрас інтер'єру, якщо правильно їх вибрати. У той же час саме двері можуть підкреслити особливості дизайну: приміщення виглядає суворішим та класичнішим, якщо встановлені двері стандартної прямокутної форми. Якщо ж вибрати двері нестандартної форми, приміщення здаватиметься незвичайним та не таким суворим.

Кожному інтер'єру свої двері

Міжкімнатні двері повинні ідеально вписуватись у загальний дизайн інтер'єру приміщення. Наприклад, для інтер'єрів у стилі кантрі або у східному стилі підійдуть двері заокруглені, шпоновані. Ці дверні конструкції заслуговують на особливу оцінку з боку дизайнерів, оскільки надають кімнаті граціозності та вишуканості.
Для приміщень у класичному стилі добре підходять двері з поверхнею з ефектом старовини. Штучно «постарена» фактура наповнює приміщення особливим затишком та комфортом, теплотою та стриманістю. Втім, класика у моді буде завжди.
Найпопулярніший останнім часом
мінімалізм проглядається і у виборі міжкімнатних дверних конструкцій. Такі двері є одним суцільним полотном з вузькою смужкою з іншого матеріалу. Наприклад, це може бути полотно з МДФ у поєднанні зі скляною вставкою тощо. Дуже вишуканими та досить універсальними вважаються двері скляні. Причому скло може бути як матованим, так і абсолютно прозорим, залежно від того, для якої кімнати призначені двері.

Практичність так само важлива

Що стосується матеріалу для виготовлення дверних конструкцій, то він може бути будь-яким (дерево, пластик, шпон, МДФ, скло), а його вибір продиктований не лише модними тенденціями, а й практичністю. А двері до дитячої кімнати мають бути ще й безпечними, а не лише красивими та сучасними. Практичність сучасних дверей підкреслюється ще і їхньою універсальністю. Дизайнери запропонували двері, які з двох боків забарвлені у різні тони. Так, господар приміщення може вбити двох зайців відразу, встановивши такі двері у спальні. З боку кімнати такі двері гармоніюють з інтер'єром спальні, а з іншого – ідеально вписуються за кольором в інтер'єр передпокою.

Резюме

Будь-яке приміщення виглядає закінченим та акуратним, а житловий простір – логічно розділеним, якщо в приміщенні встановлюються міжкімнатні двері. Обійтися без них дозволяють арочні конструкції, особливості установки яких також продиктовані модними тенденціями в інтер'єрах.

Дизайн міжкімнатних дверей – один з важливих показників, проте в першу чергу, варто наголосити на якості дверей. Тільки ті двері, які відповідають усім стандартам якості та безпеки, мають право займати місце в сучасному житловому просторі. А приміщення, в якому не лише красиво, а й затишно, та безпечно, завжди буде сучасним та найулюбленішим для господарів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...