• Головна
  • Зранку Київ атакували дрони-камікадзе: в «Укрзалізниці» розповіли, як курсують поїзди
09:16, 17 жовтня 2022 р.

Зранку Київ атакували дрони-камікадзе: в «Укрзалізниці» розповіли, як курсують поїзди

Зранку Київ атакували дрони-камікадзе: в «Укрзалізниці» розповіли, як курсують поїзди

У понеділок, 17 жовтня, всі поїзди «Укрзалізниці» вирушають з Києва та прибувають до столиці за графіком, попри атаки ворога.

Про це заявили в пресслужбі «УЗ».

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин, щоб ви завжди були в курсі.

Головний вокзал Києва наразі відчинено для пасажирів із квитками. Також працюють підземні укриття, де пасажири можуть почекати на свій рейс.

Посадка та висадка пасажирів на станціях Київ-Пасажирський та Дарниця здійснюється через підземні переходи, - йдеться в повідомленні.

Кільцева електричка продовжує рух столицею чітко за розкладом, запевнили в «УЗ».

Крім того, в пресслужбі «УЗ» зазначили, що ті пасажири, які очікують на завершення повітряної тривоги в укриттях і не зможуть вчасно здійснити посадку на свій рейс, то їх квиток буде дійсним для поїздки наступним поїздом того ж напрямку.

Збережіть квиток та покажіть його провідникові, ми знайдемо місця для кожного. Потяги відправляються за графіком, – зауважили в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 17 жовтня в Києві пролунав вибух, який підтвердив мер Віталій Кличко. Згодом міський голова заявив про ще один вибух. За словами Кличка, росіяни знову атакували Київ дронами, у результаті чого в одному з районів Києва виникла. Ушкоджені кілька житлових будинків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #поїзд #Укрзалізниця #Центральний вокзал #квитки #пасажири #ранкові обстріли
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...