• Головна
  • Особливості вибору спального зимового мішка
Новини компаній
15:25, 14 жовтня 2022 р.

Особливості вибору спального зимового мішка

Новини компаній

Не можете визначитися - який спальний мішок вибрати? Чимало варіантів, але незрозуміло, що саме підійде? У такому разі варто добре вивчити цю категорію товарів, “пройтися” по характеристиках, переглянути різні форми. Визначити для себе сферу використання – після чого сміливо купувати спальний мішок ЗСУ або інший, відповідний спальник. https://leengery.com.ua/ua/dlya-zsu/spalnye-meshki/

Особливості вибору спального зимового мішка, фото-1

Сезонність та температурний режим

Це найважливіші, ключові параметри, за допомогою яких можна точно охарактеризувати модель спальника. Цей атрибут спорядження може бути призначений для 1 сезону (літо, наприклад), міжсезоння або для зими. Але якщо потрібно купити спальник для нічліжки в зимовому лісі, на полі, в горах - варто приділити особливу увагу температурному режиму.

Усі спальні мішки мають спеціальні позначення:

  • upper limit (T max) – максимальна температура навколишнього середовища, за якої людина перебуватиме у спальнику, при цьому не спітніє. Капюшоном у такому разі користуватися не обов'язково, руки знаходяться поверх спального мішка.
  • comfort – t на вулиці, при якій чоловік/жінка комфортно почувається і спить, не відчуваючи холоду.
  • limit – у такому спальнику можна зігрітися навіть за спекотної погоди, підвищеного рівня вологи, незначних заморозків.
  • extreme - t довкілля, що дозволяє вижити, але при цьому можуть бути серйозні проблеми зі здоров'ям (при нічліжці в спальнику при сильному морозі).

Особливо уважно варто вибирати спальник зсу. Він має бути виготовлений із міцних, водовідштовхувальних матеріалів, з якісною прошивкою, легкий та компактний. Виконувати функцію спального місця, покривала, пледа. Виручати в холодну зиму, дощову осінь. Швидко сохнути у разі намокання. Де знайти таке спорядження? На сайті «Leengery» - чудовий вибір, доступні ціни, широкий асортимент якісної продукції від перевірених виробників.

"Важливі дрібниці"

Що мається на увазі? Вибираючи спальний мішок ковдру або інший формат, варто ретельно оглянути виріб, а саме:

  • Матеріал верху не повинен промокати або ковзати.
  • Фурнітура – ​​міцна, довговічна, якісна.
  • Численна прошивка у різних місцях підвищує надійність, зносостійкість.
  • Правильно підібрані габарити – запорука комфорту при використанні.

Пух чи синтетичний наповнювач – вибирати кожному. Але у разі, коли потрібно спальник зсу купити для використання у важких умовах природного середовища - краще віддати перевагу якісному, сертифікованому продукту, ніж дешевій підробці. Такий крок дозволить зробити покупку один раз та із задоволенням застосовувати товар багато місяців поспіль.

Джерело - leengery.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...