• Головна
  • Масований ракетний удар по Києву: є жертви та поранені, – ФОТО, ВІДЕО
09:31, 10 жовтня 2022 р.

Масований ракетний удар по Києву: є жертви та поранені, – ФОТО, ВІДЕО

Масований ракетний удар по Києву: є жертви та поранені, – ФОТО, ВІДЕО

10 жовтня прогриміли чотири вибухи у Києві. Сталося все близько 08:25 ранку. Місцева влада вже підтвердила прильоти у столиці.

За свідченнями очевидців, прильоти зафіксовані в самому центрі столиці. Згоріли кілька автівок, які опинилися на місці трагедії.

Російські окупанти зранку обстріляли Київ, Антон Геращенко

Російські окупанти зранку обстріляли Київ, Антон Геращенко

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що сьогодні вибухи лунали у Шевченківському районі столиці. На місце одразу вирушили рятувальники.

На жаль, вже відомо про загиблих і травмованих внаслідок влучань у Києві в різних місцях. Їхня кількість уточнюється, повідомила речниця столичного ДСНС Світлана Водолага Суспільному.

Більше інформації місцева влада обіцяє повідомити згодом.

За даними радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, є приліт на одній із центральних вулиць. Очевидці також публікують відео, на якому горить цивільна машина. 

Тим часом в Укрзалізниці повідомили, що всі поїзди у Києві прибувають та вирушають за графіком, вокзал відчинено для пасажирів із квитками. Також працюють підземні укриття, чекати на свій рейс можна в укриттях.

Щодо метро, то станом на ранок понеділка рух поїздів червоною лінією призупинено, але всі підземні станції працюють як укриття. Також тимчасово не працює пересадочний вузол Театральна-Золоті ворота.

Президент Володимир Зеленський дав звернення одразу після масованих обстрілів столиці та повідомив, що рашисти обстрілюють всю територію України.

Раніше ми писали про те, що голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба розповів про наслідки потужної атаки дронів-камікадзе типу Shahed-136 на Білу Церкву.

Крім того, розповідали, що спеціалісти з аеророзвідки зазначають, що іранські дрони-камікадзе можуть завдати ударів по Києву. Наразі українські захисники шукають методи та можливості масового знищення іранських «мопедів», якими російські окупанти атакують українські міста. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #обстріли #рашисти #війна #загиблі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...