Новини компаній
11:41, 26 серпня 2022 р.

Чим корисна артезіанська вода

Новини компаній

З кожним роком все актуальнішим питанням стає вживання чистої якісної води. Це гарантує безпеку та користь для здоров’я. Тому доволі популярними стали різноманітні фільтри, які дозволяють усунути з рідини важкі метали та інші небажані речовини. Проте будь-який фільтр налаштований на звичайну воду, і його можливості доволі обмежені. Не дивно, що більшість споживачів цікавить доставка води у Києві артезіанського походження.

Артезіанська вода видобувається з джерел, що залягають на великій глибині, від 200 метрів та більше. На такій глибині відсутні токсичні та шкідливі речовини, а тому можна впевнено казати про високу якість рідини та її чистоту.

Водночас, така вода має в своєму складі цінні мінерали:

  • Магній;
  • Залізо;
  • Кальцій;
  • Деякі інші, в меншій кількості.

А головне – збалансований хімічний склад, створений самою природою.

Однак потрібно відрізняти артезіанську воду та мінеральну. Першу може вживати будь-хто і в будь-якому обсязі, вона не має конкретних цілющих властивостей, а значить, і протипоказань. Друга ж назначається безпосередньо лікарем, і вживати її потрібно помірно, згідно з призначенням.

Проте, артезіанська вода все ж таки корисна для здоров’я. Вона позитивно впливає на:

  • Роботу шлунково-кишкового тракту;
  • Нервову систему;
  • Кістки та суглоби;
  • Кислотно-лужний баланс;
  • Відновлення організму після хвороби або важкої фізичної праці.

Крім того, її вживання позитивно позначається й на стані зубів, адже емаль не зазнає впливу важких металів, не втрачає природний блиск та білизну.

Таким чином можна говорити про те, що артезіанська вода покращує самопочуття, зміцнює імунну систему, корисна для людей будь-якого віку, тим більше – для літніх людей та дітей.

Де замовити якісну артезіанську воду

Деякі власники приватних будинків замовляють буріння свердловини. Однак це не найкраще рішення. Незважаючи на те, що артезіанська вода пролягає глибоко, все ж таки бажано, аби видобування відбувалось в екологічно чистій місцевості. А далеко не кожний приватний будинок знаходиться в такому місці.

Що ж до мешканців квартир і великих місць, то в них взагалі немає змогу облаштувати власну свердловину. Тому краще за все – замовити доставку артезіанської води.

Найбільш позитивні відгуки можна почути про компанію Skandinavia. Вона вже досить давно працює у цій сфері, а свердловини знаходяться якраз у екологічно чистій зоні. Доставка ж відбувається без передплат, а при замовленні двох бутилів передбачена приємна знижка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...