• Головна
  • Дипломати США не збираються залишати Київ, незважаючи на загрози обстрілів
12:48, 24 серпня 2022 р.

Дипломати США не збираються залишати Київ, незважаючи на загрози обстрілів

Дипломати США не збираються залишати Київ, незважаючи на загрози обстрілів

Американські дипломати не планують залишати Київ, не зважаючи на загрози російських обстрілів. Найближчим часом вони планують посилити заходи безпеки.

Про це повідомляє CNN.

Ще більше новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Державний департамент США не планує негайних змін у дипломатичній присутності США в Україні, незважаючи на занепокоєння з приводу того, що рф посилить завдання ударів по Україні найближчими днями, заявив ЗМІ високопоставлений чиновник адміністрації.

Хоча найближчими днями дипломати вживуть додаткових заходів обережності, поки що покинути Київ вони не збираються, - сказав він.

Раніше Посольство США закликало громадян США залишити Україну, використовуючи приватні доступні варіанти наземного транспорту.

Ситуація з безпекою по всій Україні є дуже нестабільною, і ситуація може погіршитися без попередження, – йшлося в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що цьогоріч українцям доведеться святкувати 31 річницю Дня Незалежності в умовах воєнного стану і під загрозою можливих обстрілів. Напередодні державних свят міська влада закликала киян бути особливо пильними: дотримуватися заходів безпеки, не ігнорувати сигналів повітряної та користуватися захисними спорудами та укриттями.

Крім того, повідомляли, що Президент України Володимир Зеленський та Президент Польщі Анджей Дуда відкрили Алею сміливості на площі Конституції в Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #посольство #дипломати #США #загроза #ракетні обстріли
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...