• Головна
  • У Київській області піймали 6 окупантів, які місяцями ховалися в покинутому будинку
17:45, 2 серпня 2022 р.

У Київській області піймали 6 окупантів, які місяцями ховалися в покинутому будинку

У Броварському районі Київської області упіймали 6 російських окупантів, які оселились у закинутому будинку після звільнення території регіону від військ рф.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив військовий оглядач, координатор групи "Інформаційний спротив", полковник Збройних сил України Костянтин Машовець.

За його інформацією, затримання окупантів відбулося у селі Дернівка.

Кажуть, у с. Дернівка (Київська область) вчора пов’язали шість російських військовослужбовців – жили тихцем в якійсь покинутій хаті біля лісу, – написав Машовець.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Військові провели в покинутій лісовій хатині 4 місяці, після чого їх спіймали. Чим вони харчувались та як “виживали” поки що не відомо.

А якщо добре пошукати в лісах та хащах північної частини Київської та Чернігівської областей, я думаю… таких "окруженцев" цілком можливо наловити ще не один десяток, - зазначив військовий.

Зі слів аналітика, це – не перший подібний випадок. Раніше одного солдата упіймали в Ірпені. Кулеметник відступив з Київщини на початку квітня, близько місяця переховувався у льоху сільської оселі та харчувався консервацією.

Станом на 17:00 офіційного підтвердження інформації про затримання "забутих" окупантів на Київщині від ОК “Північ” та Генерального штабу не надходило.

У коментарях до допису Костянтина Машовця користувачі соцмережі повідомляють, що схожі інциденти періодично фіксують і в інших районах Київщини, а також у лісах Чернігівщини. Російські військові місяцями ховаються у хащах або закинутих оселях, аби тільки не повертатися до лав власної армії.

Коментарі до допису

Коментарі до допису

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що російський снайпер майже півтора місяця переховувався в льоху покинутого будинку під Києвом.

Крім того, розповідали також, що правоохоронці й досі продовжують виявляти тіла вбитих окупантами мирних мешканців. Так, днями було знайдено жорстоко закатованого мирного жителя в Новому Заліссі. Його тіло виявили поряд із колишніми позиціями росіян, повідомили в поліції Київської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #російські окупанти #армія #війна #переховувся #покинуті будівлі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...