• Головна
  • В Києві біля станцій метро приберуть МАФи, які перешкоджають доступу до укриттів
14:31, 21 червня 2022 р.

В Києві біля станцій метро приберуть МАФи, які перешкоджають доступу до укриттів

В Києві біля станцій метро приберуть МАФи, які перешкоджають доступу до укриттів

У Києві МАФи біля станцій метрополітену, що перешкоджають доступу до укриттів та сховищ, перенесуть на інші локації. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста Києва, повідомляють в КМДА. 

Підприємцям, які мають дозвільні документи і працюють у столиці, запропонують інше доступне місце для діяльності.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, у період воєнного стану беззаперечним пріоритетом є безпека людей і їх безперешкодний доступ до укриттів та сховищ у разі повітряної тривоги і ризику обстрілів. Наприклад, станціями метро як укриттями користується близько 1500 осіб.

Він повідомив, що усіх власників тимчасових споруд повідомлять про необхідність перенесення та причини такого рішення. Самостійно демонтувати і перенести торгові точки підприємці повинні за три дні.

На жаль, якщо цього не буде виконано, ми будемо змушені виконати демонтаж силами КП та транспортувати споруди на штрафмайданчик. Але ми сподіваємось на розуміння з боку підприємців та їх усвідомлення необхідності такого рішення, – сказав заступник голови КМДА.

Раніше ми розповідали, що У Київській міській адміністрації підбили підсумки голосування щодо дерусифікації вулиць столиці.

Так, в електронному рейтинговому голосуванні за перейменування вулиць, провулків, бульварів, проспектів та площ українці віддали понад 6,5 мільйона голосів.

Більшість запропонували увіковічнити українських героїв, які загинули на війні.

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна #МАФ #КМДА #метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...