• Головна
  • Як почати бізнес з нуля? Книги, що зроблять вас успішними!
Новини компаній
10:50, 25 травня 2022 р.

Як почати бізнес з нуля? Книги, що зроблять вас успішними!

Новини компаній

Бізнес література у 21 столітті набуває все більшої популярності, що й не дивно. Адже у час економічних криз і політичної нестабільності кожен прагне «втриматися на плаву», знайти себе та жити в достатку. І навіть коли вам не відомі такі складні поняття, як «профіт», «бюджет», «податки» і «дефіцит» – не біда, адже не святі горщики ліплять. Усьому можна, врешті-решт, навчитися, особливо якщо купити в нашому інтернет-магазині бізнес книги найкращих світових авторів за найнижчими цінами.

Така література популярна не тільки у підприємців-початківців. Її штудіють в ліцеях, проходять на університетських курсах мікро- та макроекономіки, нею захоплюються і новачки, і знані бізнесмени.

У чому секрет популярності книг про бізнес?

1. Вони ставлять правильні питання і вчать наш мозок не розслаблятися у найвідповідальніші моменти. Варто лише навчитися відрізняти ці моменти від інших, знати, коли діяти і коли взяти тайм-аут.

2. У подібних книгах є багато ТОПів і статистики. Такі рейтинги – єдиний достовірний орієнтир в океані інформації.

3. Їхні автори – успішні бізнесмени, підприємці, публічні люди, які власною працею і талантом досягли успіху та залюбки діляться власними секретами. 

4. Книжки про бізнес допомагають подолати стереотипи й потренувати критичне мислення.  Вони рекомендовані не лише для підприємців, власників малого бізнесу, а й усіх, хто лише приміряє на себе роль ФОПа та мріє відкрити справу. 

Вас, можливо, лякає, що книги такого штибу написані виключно для фахівців та ви там нічого не зрозумієте. Аж ніяк! Повірте, усі новинки і бестселери, які ви можете купити онлайн у нашому інтернет-магазині, написані зрозумілою мовою, яка буде доступна простим обивателям, а не лише «просунутій» аудиторії фахівців: https://dk-books.com/catalog/3583/.

Якщо ви лише плануєте власну справу і не знаєте, з чого почати, можемо порекомендувати такі книги про бізнес українською:

rMKk5lEcwoc4JgCntitzu9Hv7VgElYOaiatX5EQjNgFh0Gx7EowN2qgv4R58_LiIxQz6kKp5J-2cSjOE2mZ9aoRFwe_AFySbmjdOBaSD3hFXOmrMYOeRUUj8QqEppL1Vdm2c8d4

1. Майк Мікаловіц. Прибуток понад усе.

Автор цієї книги вчить правильно керувати грошима. На його думку, якщо ви не отримуєте прибутку, можливо, ваш бізнес недостатньо швидко розвивається. Утім, потрібно змінюватися не вам. Потребує змін насамперед стара формула отримання прибутку (Продажі - Витрати = Прибуток). Головне правило на сьогодні— «Прибуток понад усе ». У цій книзі ви знайдете ґрунтовні покрокові інструкції, за допомогою яких легко збагне, що треба робити щодня, щомісяця, щокварталу і навіть щороку.

L3aDBlxmcZT3ux09YK0UWq-_Kijzwgicdv4jLbJa-bp4ExskatKqv76hqm9G6gXk3snu6MVDFeRVntFihk07tJ3_9ZVocHalhXEonHnQHEqsz66BnEbFinhy_UAcyTKQkRuQxrw

2. Річард Кох. Принцип 80⁄20. Секрет досягнення більшого за менших витрат.

Не секрет, що 80% досягнутого нами результату приносять лише 20% докладених зусиль – це доведено часом і досвідом тисяч людей.  Так само не секрет, що даною формулою керуються по-справжньому успішні люди й організації.

Понад 20 років ця книга займає топи продажів книг по бізнесу  і стала  світовим бестселером! 

9IdPva4TZnMJ67gHd7wShPSppZk5SBhLyhiDwSo9cPAO_nIz1qMc7ed78MegtoTkkxyCrjDxbBCo_ZqHdGcPA9XSYuKHtKzui00T7V6EKlYOZmaeNj9XvOrOpKB_nTDqcD1C1no

3. Кріс Гільбо. Стартап на 100$. Як перетворити хобі на бізнес.

Якщо вам досі страшно покинути «насиджене» місце в офісі і зануритися з головою у світ великих грошей, то ця книга для вас! Кріс Ґільбо стверджує, що коли ви справжній фанат якоїсь справи, то просто гріх не зробити її «золотою гускою», яка приноситиме немалий дохід. Навіть якщо у вас зовсім обмежений стартовий капітал, його вистачить. Адже головне - і непереборне бажання працювати на себе. 

Хочете стати успішним? Вам допоможуть бізнес книги українською: https://dk-books.com/catalog/3583/. Вклавши невеликий капітал, ентузіазм і знання з цієї літератури у власний стартап, ви отримаєте прибутки із п'ятьма-шістьма нулями в рік! Приєднуйтеся до успішних разом із Домом книги!  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...