• Головна
  • Віддав життя за Україну: на фронті загинув мешканець Фастова Сергій Кокін
21:18, 22 травня 2022 р.

Віддав життя за Україну: на фронті загинув мешканець Фастова Сергій Кокін

Загинув смертю хоробрих. У бою за Луганщину, поблизу села Золоте, загинув герой України, мешканець Фастова Сергій Кокін. 

Відомо, що Сергій Станіславович проживав на Луганщині, а з 2014 року мешкав у Фастові. Тут очолив підприємство, яке займалося ремонтом комплектуючих деталей для потреб Збройних сил України, а саме для військово-морського флоту ЗСУ.

Сергій Кокін загинув під час боротьби за Україну під Луганськом

Сергій Кокін загинув під час боротьби за Україну під Луганськом

Кровопролитна війна, яку російські агресори розгорнули проти українського народу, не лишили чоловіка байдужим. Він добровільно вступив до лав тероборони Львова, а на початку квітня за розпорядженням командування відправився на передову - захищав рідну Луганщину. Загинув у бою смертю хоробрих та будучи вірним присязі.

Розділяємо з родиною біль утрати. Не пробачимо ворогу жодної втраченої душі.  Вічна пам'ять та вічна слава Герою, - написали в Фастівській громаді. 

Прощання з Сергієм Кокіним відбудеться у понеділок, 23 травня, об 11:00 біля Храму Св.Миколая. Бійця поховають на Алеї Слави, що на Інтернаціональному кладовищі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що 18 травня у Києві попрощалися із українським захисником, лейтенантом Збройних Сил, студентом, а потім викладачем Національного університету ім. Т. Шевченка Денисом Антіповим.

Також розповідали, що 5 травня у боях з російськими загарбниками загинула 19-річна студентка Київського політехнічного інституту Олександра Анік’єва.

Вас може зацікавити: "Він загинув гідно, захищаючи Україну": на "Азовсталі" рашисти вбили чемпіона Києва з боксу Артема Мошу, - ФОТО

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна #Сергій Кокін #Герой України #Фастів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...