• Головна
  • 5 причин замовити біжутерію та аксесуари в Ninomi
Новини компаній
11:00, 20 травня 2022 р.

5 причин замовити біжутерію та аксесуари в Ninomi

Новини компаній

Мистецтво біжутерії виникло у Франції наприкінці XVII ст. Спочатку це була альтернатива дорогим прикрасам, але згодом вона перетворилася на самостійний та модний аксесуар. Біжутерія гарна тим, що її можна носити як повсякденно, так і на свята. Тому у кожної дівчини є базовий набір виробів, які допомагають доповнити та урізноманітнити образ. До речі, чоловіки також із задоволенням прикрашають себе стильною та лаконічною біжутерією.

5 переваг інтернет-магазину Ninomi

У кожної дівчини виникає питання: де придбати якісну біжутерію за доступною ціною? Зазвичай за відповідями всі одразу звертаються до інтернет-простору, бо саме там є онлайн-магазини, які пропонують великий вибір товарів. Однак саме це може збити з пантелику: де знайти кращі аксесуари, які можна носити дуже довго та ще й за доступною ціною? Звичайно ж, в інтернет-магазині біжутерії, декору та подарунків Ninomi. І ми це доведемо: розповімо про 5 найголовніших переваг.

5 причин замовити біжутерію та аксесуари в Ninomi, фото-1

Причина №1: Великий вибір біжутерії

Аксесуари не слід обирати бездумно, адже вони повинні відповідати пропорціям та зовнішнім даним чоловіка або жінки. Важливо, щоб прикраси гармоніювали із зачіскою та макіяжем, а також не слід забувати про стиль та одяг.

У нашому інтернет-магазині є великий вибір різноманітних аксесуарів та подарунків для жінок:

  • Сережки різної довжини та форми, з камінням, стразами та без них. Залежно від типу, є різні форми кріплень.
  • Каблучки. У каталозі представлені варіанти на будь-який смак: як стандартні каблучки, так і парні, з камінням, ланцюжками.
  • Брошки. Це універсальні прикраси, які можна використовувати у якості аксесуара або скріпити ними кутки шийної хустинки. В каталозі представлені як великі аксесуари, так і більш лаконічні – у вигляді різних тварин або предметів.
  • Прикраси на шию. Тут ви знайдете широке намисто з мушлі, каміння, незвичайних бусинок. Також представлені різноманітні кулони, у тому числі й ті, що накопичують світло.
  • Діадеми. Чудовий варіант для свята, особливо якщо це день народження, весілля або костюмована вечірка. Є різноманітні варіанти на будь-який смак.
  • Дитяча біжутерія. Дівчатка часто копіюють поведінку та стиль мами, бо їм також хочеться бути гарними. Для маленьких красунь ми також підготували безліч гарних виробів – каблучки, браслети, сережки та цілі набори прикрас!
  • Брелоки. Ці мініатюрні аксесуари можна чіпляти на ключі, сумки, рюкзаки. У нас ви знайдете м’які брелоки у виді тварин, силіконові фігурки та інші привабливі товари.

Як бачите, обрати біжутерію у нас складно з першого погляду через великий асортимент товару. Проте ми впевнені, що ви впораєтеся із таким завданням.

Причина №2: Умови дрібного та великого опту

Наш магазин працює, щоб задовольнити потреби кожного клієнта, тому ми створюємо найбільш вигідні пропозиції для вашої економії грошей та часу. Тож придбати товари ви можете не тільки у роздріб, але й за умовами великого та дрібного опту. Дізнатися про всі деталі та спитати поради ви можете у наших менеджерів.

Причина №3: Програма лояльності

Спеціально для наших клієнтів ми запустили програму лояльності. Це знижки, які можуть отримати усі за таких умов:

  • при купівлі на 5 000‒10 000 грн – знижка 5%;
  • 10 000‒20 000 грн – знижка 7%;
  • від 20 000 грн – знижка 10%.

Залишайтеся з нами якомога довше!

Причина №4: Не лише біжутерія

В нашому магазині ви знайдете не тільки біжутерію, а й безліч інших корисних товарів. У нас в каталозі представлені:

  • аксесуари для волосся – резинки, заколки, невидимки, штучне волосся та шиньйони;
  • різноманітні слайми, мильні бульбашки, ручки, окуляри;
  • елементи декору – для святкових заходів та дому;
  • товари для вечірок – маски, перуки, капелюхи, а також елементи декору для новорічних та інших популярних свят.

Будь-який з цих товарів може стати гарним подарунком для близьких та колег.

5 причин замовити біжутерію та аксесуари в Ninomi, фото-2

Причина №5: Оперативне відправлення товарів

Наш інтернет-магазин Ninomi працює з найбільшими популярними поштовими компаніями – «Нова пошта», «Делівері» та «Автолюкс». Доставка товарів залежить від віддаленості вашого населеного пункту та самої транспортної компанії. У мешканців Одеси є можливість забрати товар самостійно. Також ми перебачили 5 зручних способів оплати.

Ми намагаємось відправити товар у той самий день, коли було зроблене замовлення (якщо ви встигли у першій половині дня). Якщо ви подали заявку в неділю, обробляємо в понеділок.

Якщо у вас виникають питання або вам потрібна порада, телефонуйте за номером +38(098) 713-64-65.

Як бачите, існує безліч причин зробити замовлення у нашому магазині. Чекаємо на вас!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...