• Головна
  • EVA започаткувала нову благодійну ініціативу «Підтримай захисників»
Новини компаній
11:00, 20 травня 2022 р.

EVA започаткувала нову благодійну ініціативу «Підтримай захисників»

Новини компаній

З 16 травня клієнти EVA отримали змогу робити добровільні внески до благодійного фонду «Повернись живим». Перевести кошти на підтримку ЗСУ можна на касі в усіх магазинах EVA. 

Мінімальна сума добровільного внеску складає 1 грн. Максимальна сума – необмежена. Долучитись до ініціативи можуть всі клієнти EVA, незалежно від того, чи купували вони товари. Оплата може здійснюватися карткою або готівкою. Списання бонусів з картки лояльності «EVA МОЗАЇКА», електронного гаманця, використання подарункових сертифікатів, а також перерахування решти від оплати покупки – неможливі в рамках даної активності. 

Щоб перерахувати кошти на касі, клієнт має повідомити касиру про своє бажання та назвати суму внеску. Після оплати сума буде відображена у чеку з позначкою «Збір коштів. Допомога ЗСУ».

«Мільйони українців довели, що ми готові об’єднуватися та робити все можливе заради спільної перемоги. Але багатьом людям здається, що переказувати на допомогу треба тільки якусь значну суму, наприклад, не менше 100 гривень. Тоді як не всі можуть собі це дозволити. 

Проєкт «Підтримай захисників» – це ще одне нагадування про необхідність допомагати ЗСУ і одночасно можливість для клієнта зробити свій внесок у перемогу в зручний спосіб та в будь-якому обсязі. Якщо тисячі людей пожертвують навіть по одній гривні, це вже буде вагомо. Сподіваюсь, що наша ініціатива збільшить надходження до фонду «Повернись живим», і вони зможуть допомагати українським військовим ще більше», – прокоментувала виконавча директорка ТОВ «РУШ» (керуючої компанії мережі EVA та EVA.UA) Ольга Шевченко.

Звіти БФ «Повернись живим» про кошти, зібрані в рамках проєкту «Підтримай захисників», та їх використання будуть публікуватись на сайті EVA.UA та сторінках компанії у соціальних мережах.

Інформаційна довідка про соціальні проєкти EVA

З перших днів війни оперативний штаб EVA опрацював понад 300 запитів на надання гуманітарної допомоги та передав 94 000 одиниць товарів першої необхідності на суму понад 3 млн грн ТРО, ЗСУ, волонтерським організаціям, шелтерам для переселенців та медичним закладам. 

Крім гуманітарної допомоги, для волонтерських, громадських організацій і державних установ, що мають власне фінансування та готові закупати необхідні товари на благодійні потреби, EVA запровадила спеціальну соціальну знижку.

Також EVA налагодила масштабну співпрацю з закордонними партнерами щодо постачання великих партій товарів для ТРО, ТПО, лікарень тощо. Завдяки сприянню БФ «Твоя опора» 341 палету санітайзерів, мила, шампунів та кремів було розподілено на потреби отримувачів з 21 області.

Окремо у магазинах мережі EVA в м. Львові та Львівській області встановлено спеціальні кошики для збору добровільних пожертв від клієнтів на потреби ТРО, ЗСУ та лікарень в рамках проєкту «Корзини допомоги».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#EVA
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...