• Головна
  • Не вціліла жодна хата: село Мощун Київської області почали повертати до життя, - ВІДЕО
17:42, 15 травня 2022 р.

Не вціліла жодна хата: село Мощун Київської області почали повертати до життя, - ВІДЕО

Не вціліла жодна хата: село Мощун Київської області почали повертати до життя, - ВІДЕО

Через збройну російську агресію у селі Мощун Київської області не вцілів жодний будинок. Та попри це, спеціалісти приступили до відновлення населеного пункту: вже відновлено водопостачання, світло та газопостачання. Крім того, відновлюють й будинки мирних мешканців.

Про це повідомив голова Гуманітарного штабу Києва Олексій Кулеба.

Ми маємо Telegram-канал. Не забувайте підписуватись та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Про ситуацію в селищі Мощун у Київській області. Внаслідок збройної агресії РФ у селищі не вцілів жоден із будинків. Тут уже працює координаційний штаб, який орієнтований на вирішення гострих гуманітарних питань мешканців. Станом на сьогодні вже відновлено газопостачання, і ми докладаємо максимум зусиль, щоб у найкоротший термін повністю відновити електропостачання та відновити зв'язок. Працюємо далі, – резюмував Кулеба.

Крім того, ми писали про те, що на Київщині у Бучанському районі будівельники розпочали реалізацію пілотного проекту з будівництва одноповерхових будинків для тих громадян, які залишилися без даху над головою внаслідок військового вторгнення армії рф. Про це повідомив куратор гуманітарного напрямку Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Також ми повідомляли, що на Київщині на дорозі між населеними пунктами Мотижин та Ясногородка російські окупанти підступно розстрілювали автівки цивільних. Наразі відомо про 37 загиблих мирних мешканців. Про це повідомляє американське видання The Wall Street Journal.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #війна #окупанти #Мощун #руйнування #інфраструктура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...