• Головна
  • Вибухотехніки на 100% перевірили Ірпінь: мер показав зібрані "подарунки" від окупантів, - ВІДЕО
19:59, 9 травня 2022 р.

Вибухотехніки на 100% перевірили Ірпінь: мер показав зібрані "подарунки" від окупантів, - ВІДЕО

Вибухотехніки на 100% перевірили Ірпінь: мер показав зібрані "подарунки" від окупантів, - ВІДЕО

У Ірпені на Київщині сапери поверхово перевірили всю територію Ірпеня Київської області. Проте влада міста наголошує на тому, щоб громадяни бути обережними та не торкались підозрілих предметів та повідомляти про них правоохоронцям.

Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх важливих та актуальних новин Києва, області та Уркаїни.

Мер Ірпеня зазначив, що якщо місцеві мешканці знайдуть підозрілі предмети, потрібно телефонувати фахівцям, а не чіпати знахідку руками.

Ось скільки "подарунків" прислали кляті рашисти в Ірпінь. Усе це - відібрані життя, зруйновані будинки, розбиті мрії. На сьогодні вже 100% нашого міста поверхнево опрацьовано саперами. Однак, якщо ви десь виявите схожі підозрілі предмети, в жодному разі не чіпайте їх руками! Одразу телефонуйте за номером 0937007872, - написав він.

Олександр Маркушин також опублікував відео зі знайденими вибухонебезпечними предметами, залишеними окупантами.

Раніше ми розповідали про те, що під час повномасштабного вторгнення в Україну російські загарбники тричі намагалися вбити міського голову Ірпеня Олександра Маркушина через відмову від співпраці з ними, а також постійно погрожували.

Крім цього, ми писали про те, що 7 травня, через річку Ірпінь запустили відновлений залізничний міст. По мосту вже зранку проїхала перша електричка, яка курсуватиме між Києвом та Ірпенем, Бучею і Бородянкою. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин. Очільник міста подякував президенту, міністру інфраструктури та Укрзалізниці за оперативну допомогу у відновлені залізничної переправи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #війна #рашисти #снаряди #Ірпінь #мер міста #сапери
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...